20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportPNL și-a repartizat funcţiile în Camera Deputaților. Cezar Preda va conduce Comisia...

PNL și-a repartizat funcţiile în Camera Deputaților. Cezar Preda va conduce Comisia SIE

PNL şi-a împărţit în şedinţa de miercuri funcţiile în Camera Deputaţilor, Raluca Turcan fiind aleasă lider de grup parlamentar, iar Cezar Preda fiind ales preşedintele Comisiei SIE, informează Mediafax.

Raluca Turcan a fost aleasă liderul Grupului PNL din Camera Deputaţilor, iar Gheorghe Andrei Daniel, Nicolăescu Gheorghe-Eugen, Olar Cornel, Schelean-Şomfelean Valeria-Diana, Ştefan Ion şi Oprea Dumitru au fost aleşi vicelideri.

În Biroul permanent, PNL îl va avea pe Cătălin Predoiu în funcţia de vicepreşedinte şi pe Cozmanciuc Corneliu-Mugurel în cea de secretar.

Liberalii şi-au împărţit şi preşedinţiile comisiilor parlamentare care le revin. Preşedinte al Comisiei pentru Administraţie publică şi amenajarea teritoriului a fost ales Cristian Buican, iar al celei pentru Cultura, arte, mijloace de informare în masă Gigel-Sorinel Ştirbu.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

O rachetă rusească a rănit doi copii și trei adulți la Harkov

Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi într-un atac aerian asupra oraşului Harkov. O rachetă lansată de ruşi a lovit o zonă rezidenţială....

Scenă în aer liber în curtea interioară a Primăriei Capitalei

Curtea interioară a Primăriei Capitalei se va transforma, sâmbătă, într-o scenă în aer liber, unde vor răsuna melodii celebre din muzica ușoară românească, balade...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă