31 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSpecialUn american susţine că ştie unde a fost aruncat cadavrul lui Osama...

Un american susţine că ştie unde a fost aruncat cadavrul lui Osama ben Laden şi îl va recupera

Un căutător de comori din Statele Unite susţine că a localizat zona în care a fost aruncat cadavrul lui Osama ben Laden şi va iniţia o expediţie, în vară, pentru recuperarea acestuia, scrie ziarul El Mundo, citat de publicaţia The Week, potrivit Mediafax.

Bill Waren, un căutător de comori din California, are o companie specializată în localizarea şi cercetarea epavelor navelor. El a localizat până acum peste 150 de epave ale unor nave scufundate. În timpul liber, americanul este actor şi cântăreţ.

În mai 2011, o echipă a forţelor speciale americane l-a omorât pe liderul reţelei teroriste Al-Qaida, Osama ben Laden, după care cadavrul ar fi fost aruncat în Marea Arabiei. Americanul susţine că a localizat zona unde a fost aruncat cadavrul celui mai căutat terorist, iar în vară intenţionează să organizeze o expediţie pentru scoaterea corpului şi efectuarea de analize ADN.

Warren a aflat locaţia pe baza unor imagini prin satelit difuzate de Pentagon imediat după operaţiune.

Specialiştii sunt sceptici că americanul va putea recupera cadavrul aflat într-un sac de plastic pe fundul Mării Arabiei.

“Este foarte puţin probabil ca el să găsească locul exact şi, chiar dacă l-ar găsi, este aproape imposibil să găsească un sac de plastic pe fundul mării”, afirmă un expert.

Cele mai citite

Ce mobilier trebuie să ai într-un dormitor: 6 piese esențiale

Decorarea dormitorului tău merge mult mai departe de a cumpăra un pat 140x200 sau king-size. De fapt, din ce în ce mai mulți oameni...

În Timiș, PSD și PNL au luat majoritatea mandatelor

BEC Timiș a prezentat raportul final după încheierea procesului electoral: PNL și PSD au luat majoritatea mandatelor de aleși locali. “PSD și PNL au luat...

VIDEO. Vladimir Putin și Kim Jong-un s-au plimbat, pe rând, cu o limuzină Aurus construită în Rusia

Președintele rus Vladimir Putin și liderul nord-coreean Kim Jong-un s-au plimbat miercuri, pe rând, cu o limuzină Aurus construită în Rusia, după ce Kremlinul...
Ultima oră
Pe aceeași temă