18.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSportBoc: Nu m-am gândit să revin la Primăria Cluj-Napoca, dar nicăieri nu...

Boc: Nu m-am gândit să revin la Primăria Cluj-Napoca, dar nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă

Liderul PDL, fostul premier Emil Boc susţine că nu s-a gândit să revină la conducerea Primăriei Cluj-Napoca, dar a arătat că oraşul i-a rămas drag şi că “acasă este acasă întotdeauna”, potrivit Mediafax.

“Nu m-am gândit la acest lucru. Evident, Clujul îmi este drag, pentru că nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă, dar Clujul are primar şi vom merge mai departe. Avem o decizie în partid conform căreia fiecare candidează pe poziţiile pe care le are, dar acasă este acasă întotdeauna”, a spus Boc, la postul public de televiziune.

El a adăugat în acelaşi timp că nu crede că va mai reveni în postul de prim-ministru.

Prim-vicepreşedintele PDL Cluj, Alexandru Coroian, a declarat, luni, că filiala ar susţine “necondiţionat” o eventuală candidatură a lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, în cazul în care acesta ar decide să candideze pentru funcţia de primar, întrucât este “un simbol” al oraşului.

Alexandru Coroian a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că fostul premier va avea sprijinul “total şi necondiţionat” al filialei în eventualitatea în care ar decide să intre în cursa electorală pentru Primăria Cluj-Napoca, această variantă fiind cea mai bună pentru partid.

Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului.

Luni seară, preşedintele Traian Băsescu a anunţat că, în principiu, a fost agreată desemnarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru funcţia de premier.

Cele mai citite

Tribunalul București suspendă executarea sentinței din dosarul Dan Voiculescu-Institutul de Cercetări Alimentare

Tribunalul Bucureşti a dispus suspendarea executării sentinţei prin care instanţa a decis recuperarea prejudiciului în dosarul în care Dan Voiculescu a fost condamnat la...

VINARIUM, cel mai important concurs internațional de vin din Europa Centrală și de Sud-Est, se ține la Ploiești

Ediția XXI a VINARIUM International Wine Contest are loc în perioada 23-26 mai 2024 la Ploiești. Concursul este organizat de ASER Consulting & Management și...

Marea Britanie ia partea Israelului după decizia CIJ referitoare la aslatul asupra Rafah

Guvernul britanic a criticat Curtea Internațională de Justiție(CIJ) pentru că a ordonat Israelului să oprească imediat asaltul militar asupra orașului Rafah din sudul Fâșiei...
Ultima oră
Pe aceeași temă