25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialAproape 5.800 de persoane, vizate de interceptările ilegale de la News of...

Aproape 5.800 de persoane, vizate de interceptările ilegale de la News of the World

Aproape 5.800 de persoane au fost vizate de interceptările realizate de publicaţia News of the World, a anunţat, joi, poliţia din Londra, citată de BBC News Online, potrivit Mediafax.

În iulie, poliţia afirmase că deţine documente care conţin 3.870 de nume şi prenume ale persoanelor ale căror telefoane au fost accesate ilegal.

News of the World a fost închis după dezvăluiri privind faptul că practica interceptărilor era mult mai extinsă decât fusese considerat iniţial.

Ziaristul Clive Goodman şi investitorul Glenn Mulcaire au fost condamnaţi la închisoare în 2007, după ce au recunoscut existenţa acestei practici, considerată însă iniţiativa unui reporter.

Autorităţile britanice au înfiinţat o comisie specială de anchetă pentru cazul News of the World, care va începe audierile în data de 14 noiembrie.

 

Cele mai citite

Momente emoționante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despărțit de FC Liverpool cu o victorie

FC Liverpool a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Wolverhampton și a terminat pe poziția a treia în Premier League. La ultimul...

Air France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia

Compania aeriană Air France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia, precum și prelungirea zborurilor între Europa și SUA. În sezonul de iarnă 2024-2025...

INCREDIBIL. 35.000.000 de euro un kilometru de autostradă București-Brașov

La propunerea ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, Guvernul a adoptat recent o investiție exorbitantă pentru „ciotul” de 5,18 km ai tronsonului Cristian-Codlea...
Ultima oră
Pe aceeași temă