26 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialO persoană a fost înjunghiată mortal, joi seară, în zona Gării Bartolomeu...

O persoană a fost înjunghiată mortal, joi seară, în zona Gării Bartolomeu din Braşov

UPDATE: Bărbatul care a fost înjunghiat, joi seară, în jurul orei 19.20, în autogara Bartolomeu, din Braşov, a murit la spital în urma rănilor provocate, poliţiştii fiind în continuare în căutarea suspectului, informează Mediafax.

Un bărbat a fost înjunghiat, joi seară, în zona Gării Bartolomeu din Braşov, o echipă de criminalişti aflându-se, în prezent, la faţa locului pentru cercetări.

Până la ora transmiterii acestei ştiri Poliţia nu a putut confirma dacă persoana respectivă mai este în viaţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, comisar şef Liviu Naghi, incidentul s-a petrecut într-un autocar care venea din străinătate şi care a oprit în staţia Bartolomeu, din Braşov.

Naghi a explicat că, în autobuz, pe fondul unui conflict, un bărbat a înjunghiat un alt bărbat cu care se certa, iar în momentul în care autovehiculul a oprit în staţie atacatorul a coborât şi a fugit.

Persoana rănită a fost transportată la spital, din primele date reieşind că starea acestuia nu este foarte gravă, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Poliţiştii continuă cercetările şi, în funcţie de starea victimei, va fi făcută încadrarea juridică a faptei, atacatorul fiind căutat în cotninuare de poliţişti.

La incident au asistat mai mulţi martori, care sunt audiaţi la ora transmiterii acestei ştiri, a conchis Liviu Naghi.

Cele mai citite

VIDEO. Show-ul “Românii au talent” a fost câștigat de Cristian Ciaușu

Cristian Ciauşu, un talentat tânăr de 14 ani care cântă la nai, a triumfat în finala sezonului 14 al emisiunii „Românii au talent” difuzată...

Contracte plătite din BANI PUBLICI de primăria PSD-istului Sorin Cîrjan către un membru fidel de partid

Un nou scandal zguduie administrația locală din Râmnicu Sărat, dezvăluind legături strânse între primarul PSD Sorin Cîrjan și unul dintre oamenii săi de...

Maia Sandu, mesaj după finala “Românii au talent”. “Aţi făcut Moldova mândră!”

Ediția din acest e show-ului "Românii au talent" a fost câștigată de Cristian Ciaușu, tânărul cu naiul. Următoarele locuri au fost ocupate de Ana...
Ultima oră
Pe aceeași temă