11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialO persoană a fost înjunghiată mortal, joi seară, în zona Gării Bartolomeu...

O persoană a fost înjunghiată mortal, joi seară, în zona Gării Bartolomeu din Braşov

UPDATE: Bărbatul care a fost înjunghiat, joi seară, în jurul orei 19.20, în autogara Bartolomeu, din Braşov, a murit la spital în urma rănilor provocate, poliţiştii fiind în continuare în căutarea suspectului, informează Mediafax.

Un bărbat a fost înjunghiat, joi seară, în zona Gării Bartolomeu din Braşov, o echipă de criminalişti aflându-se, în prezent, la faţa locului pentru cercetări.

Până la ora transmiterii acestei ştiri Poliţia nu a putut confirma dacă persoana respectivă mai este în viaţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, comisar şef Liviu Naghi, incidentul s-a petrecut într-un autocar care venea din străinătate şi care a oprit în staţia Bartolomeu, din Braşov.

Naghi a explicat că, în autobuz, pe fondul unui conflict, un bărbat a înjunghiat un alt bărbat cu care se certa, iar în momentul în care autovehiculul a oprit în staţie atacatorul a coborât şi a fugit.

Persoana rănită a fost transportată la spital, din primele date reieşind că starea acestuia nu este foarte gravă, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Poliţiştii continuă cercetările şi, în funcţie de starea victimei, va fi făcută încadrarea juridică a faptei, atacatorul fiind căutat în cotninuare de poliţişti.

La incident au asistat mai mulţi martori, care sunt audiaţi la ora transmiterii acestei ştiri, a conchis Liviu Naghi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă