22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăInternațional"Românii au talent" - un nou record de audienţă, vineri seară

“Românii au talent” – un nou record de audienţă, vineri seară

Cea de-a cincea ediţie a emisiunii “Românii au talent”, difuzată vineri seară la Pro TV, a avut o cotă de piaţă de 58,1% pe publicul comercial, un nou record înregistrat pe emisiunile de divertisment din România de la implementarea sistemului cu people-meter, potrivit site-ului emisiunii, informează Mediafax.

Potrivit site-ului romaniiautalent.protv.ro, audienţa medie înregistrată de emisiunea “Românii au talent” difuzată vineri, în intervalul 20.30 – 22.59, a fost pe publicul comercial – din mediul urban cu vîrste cuprinse între 18 – 49 de ani – de 23 puncte de rating şi 58,1% cotă de piaţă, de aprope 10 ori mai mare decît audienţa medie înregistrată de Antena 1 care atingea abia 2,4 puncte de rating şi 6,0% cotă de piaţă.

Cu această cotă de piaţă, Pro TV şi-a bătut propriul record înregistrat la ediţia difuzată în urmă cu o săptămână, ediţia a patra, cînd cota de piaţă se ridica la 54,6%. Cu un market-share de 58,1% Pro TV stabileşte în ediţia a cincea un nou record la capitolul cotă de piaţă înregistrată pe emisiunile de divertisment din România de la implementarea sistemului cu people-meter.

Peste 5 milioane de români au urmărit în minutul de maximă audienţa (21.19) înregistrat la nivelul întregii ţări emisiunea-fenomen care îi ţine pe telespectatori ţintuiţi în faţă micilor ecrane. Pe publicul comercial, vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 21.45, cînd ratingul Pro TV ajungea la 29,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 70,6%.

Şi la nivelul publicului din mediul urban diferenţa rămîne la fel de zdrobitoare cu Pro TV înregistrând 22,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 45,8%, pe locul al doilea situîndu-se TVR cu 3,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 7,2%, în timp ce Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea cu 3,4 puncte de rating şi 7,1% cotă de piaţă.

Vineri seară, scena de la “Românii au talent” a aparţinut în cea mai mare parte dansatorilor, imitatorilor, jongleurilor şi magicienilor. Juriul a ramas fără cuvinte la numerele prezentate, iar publicul i-a răsplătit pe concurenţi cu urale şi ropote de apaluze.

Cele mai citite

Oficiali: Suedia și Iranul au realizat un schimb de prizonieri în urma unei înțelegeri bilaterale

Suedia şi Iranul au efectuat sâmbătă un schimb de prizonieri, au declarat oficialii, Suedia eliberând un fost oficial iranian condamnat pentru rolul său într-o...

VIDEO. Miko Hughes, despre cum a jucat alături de Arnold Schwarzenegger și replica care l-a făcut celebru

Miko Hughes povestește despre cum a ajuns să rostească una dintre cele mai memorabile replici din istoria filmelor anilor '90, în momentul când avea...

Formația de handbal masculin CS Dinamo și-a anunțat noul antrenor

Spaniolul David Davis a fost numit în funcţia de antrenor al echipei masculine de handbal CS Dinamo Bucureşti, a anunţat campioana României pa pagina...
Ultima oră
Pe aceeași temă