15 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăInternațional"Românii au talent" - un nou record de audienţă, vineri seară

“Românii au talent” – un nou record de audienţă, vineri seară

Cea de-a cincea ediţie a emisiunii “Românii au talent”, difuzată vineri seară la Pro TV, a avut o cotă de piaţă de 58,1% pe publicul comercial, un nou record înregistrat pe emisiunile de divertisment din România de la implementarea sistemului cu people-meter, potrivit site-ului emisiunii, informează Mediafax.

Potrivit site-ului romaniiautalent.protv.ro, audienţa medie înregistrată de emisiunea “Românii au talent” difuzată vineri, în intervalul 20.30 – 22.59, a fost pe publicul comercial – din mediul urban cu vîrste cuprinse între 18 – 49 de ani – de 23 puncte de rating şi 58,1% cotă de piaţă, de aprope 10 ori mai mare decît audienţa medie înregistrată de Antena 1 care atingea abia 2,4 puncte de rating şi 6,0% cotă de piaţă.

Cu această cotă de piaţă, Pro TV şi-a bătut propriul record înregistrat la ediţia difuzată în urmă cu o săptămână, ediţia a patra, cînd cota de piaţă se ridica la 54,6%. Cu un market-share de 58,1% Pro TV stabileşte în ediţia a cincea un nou record la capitolul cotă de piaţă înregistrată pe emisiunile de divertisment din România de la implementarea sistemului cu people-meter.

Peste 5 milioane de români au urmărit în minutul de maximă audienţa (21.19) înregistrat la nivelul întregii ţări emisiunea-fenomen care îi ţine pe telespectatori ţintuiţi în faţă micilor ecrane. Pe publicul comercial, vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 21.45, cînd ratingul Pro TV ajungea la 29,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 70,6%.

Şi la nivelul publicului din mediul urban diferenţa rămîne la fel de zdrobitoare cu Pro TV înregistrând 22,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 45,8%, pe locul al doilea situîndu-se TVR cu 3,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 7,2%, în timp ce Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea cu 3,4 puncte de rating şi 7,1% cotă de piaţă.

Vineri seară, scena de la “Românii au talent” a aparţinut în cea mai mare parte dansatorilor, imitatorilor, jongleurilor şi magicienilor. Juriul a ramas fără cuvinte la numerele prezentate, iar publicul i-a răsplătit pe concurenţi cu urale şi ropote de apaluze.

Cele mai citite

Panică la sediul Comitetului Național Republican din Washington: un pachet suspect care conținea două fiole de sânge a fost livrat în clădire

Sediul Comitetului Național Republican din Washington a fost evacuat pentru scurt timp miercuri după ce un pachet suspect care conținea două fiole de sânge...

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă