25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialCum a început relaţia dintre Pandele si Gabi Firea

Cum a început relaţia dintre Pandele si Gabi Firea

Florentin Pandele a povestit în cadrul emisiunii “Acces Direct” despre cum a început relaţia dintre el şi vedeta tv şi ce anume l-a determinat să o ceară în căsătorie atât de repede pe prezentatoarea de televiziune, potrivit Click.

“A fost dragoste la prima vedere. Este momentul să spargem gheaţa şi să dărâmăm miturile. Ne cunoaştem de ceva timp, eu îl ştiam pe Răsvan din 1998. Pe Gabi am cunoscut-o fiind invitat la câteva emisiuni la Antena 3. În urmă cu aproximativ două luni, ea a venit la înmormântarea tatălui meu, eu am fost la Răsvan.

Am invitat-o să vizităm catedrala din Voluntari, mi-a spus că are rău de înălţime. Până la urmă a venit. Pe catedrală mi-a spus că s-a întâmplat ceva cu ea. Am ţinut-o de mână şi i-am dat curaj. În acel moment s-a deschis o mică portiţă în relaţia noastră.

Apoi am început să-i trimit mai multe sms-uri. Iniţial nu mi-a răspuns la ele, dar am fost insistent”, a declarat Florentin Pandele la “Acces Direct”.

Soţul Gabrielei a mărturisit că întâlnirile dintre ei se desfăşurau în cea mai mare discreţie, pe un lac din comuna Petrachioaia, satul unde s-a născut primarul.

“Trecuseră aproximativ trei săptămâni de când ne cunoşteam când am cerut-o de soţie. S-a uitat la mine lung. În momentul în care am simţit că ceva este în neregulă, am adus în discuţie alt subiect. Mi-era teamă ca răspunsul să nu fie negativ. Gabi era marcată că nu a trecut nici un an de zile de la moartea lui Răsvan. Mi-a spus că da, dar că trebuie să aşteptăm să treacă un an”, a mai spus Florentin Pandele.

Cele mai citite

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...

Când începe termenul de preaviz?

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) din România a emis o decizie care stabilește când începe termenul de preaviz, anunță o știre publicată...

Benjamin Netanyahu este „dezgustat” de mandatul de arestare cerut de către procurorul-şef al CPI Karim Khan

Premierul israelian Benjamin Netanyahu anunţă luni că ”respinge cu dezgust” mandate de arestare cerute de către procurorul-şef Curţii Penale Internaţionale (CPI) Karim Khan, atât...
Ultima oră
Pe aceeași temă