16.3 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialCum a început relaţia dintre Pandele si Gabi Firea

Cum a început relaţia dintre Pandele si Gabi Firea

Florentin Pandele a povestit în cadrul emisiunii “Acces Direct” despre cum a început relaţia dintre el şi vedeta tv şi ce anume l-a determinat să o ceară în căsătorie atât de repede pe prezentatoarea de televiziune, potrivit Click.

“A fost dragoste la prima vedere. Este momentul să spargem gheaţa şi să dărâmăm miturile. Ne cunoaştem de ceva timp, eu îl ştiam pe Răsvan din 1998. Pe Gabi am cunoscut-o fiind invitat la câteva emisiuni la Antena 3. În urmă cu aproximativ două luni, ea a venit la înmormântarea tatălui meu, eu am fost la Răsvan.

Am invitat-o să vizităm catedrala din Voluntari, mi-a spus că are rău de înălţime. Până la urmă a venit. Pe catedrală mi-a spus că s-a întâmplat ceva cu ea. Am ţinut-o de mână şi i-am dat curaj. În acel moment s-a deschis o mică portiţă în relaţia noastră.

Apoi am început să-i trimit mai multe sms-uri. Iniţial nu mi-a răspuns la ele, dar am fost insistent”, a declarat Florentin Pandele la “Acces Direct”.

Soţul Gabrielei a mărturisit că întâlnirile dintre ei se desfăşurau în cea mai mare discreţie, pe un lac din comuna Petrachioaia, satul unde s-a născut primarul.

“Trecuseră aproximativ trei săptămâni de când ne cunoşteam când am cerut-o de soţie. S-a uitat la mine lung. În momentul în care am simţit că ceva este în neregulă, am adus în discuţie alt subiect. Mi-era teamă ca răspunsul să nu fie negativ. Gabi era marcată că nu a trecut nici un an de zile de la moartea lui Răsvan. Mi-a spus că da, dar că trebuie să aşteptăm să treacă un an”, a mai spus Florentin Pandele.

Cele mai citite

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...

Zelenski vede Ucraina membru în NATO cu o condiție majoră

Președintele Volodimir Zelenski consideră că Ucraina nu va putea deveni membru NATO până când nu va câștiga războiul cu Rusia, conform observatornews.ro. Secretarul general al...

Franța e gata să medieze între Israel și Hezbollah

Ministrul de Externe al Franţei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului să facă publică poziţia sa cu privire la o propunere menită să dezamorseze tensiunile...
Ultima oră
Pe aceeași temă