32.6 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialIrina Begu, maraton la Rio: semifinală la simplu și finală la dublu,...

Irina Begu, maraton la Rio: semifinală la simplu și finală la dublu, într-o singură zi

Irina-Camelia Begu, 34 WTA, are o sâmbătă foarte încărcată la turneul WTA International de la Rio de Janeiro (Brazilia). Românca trebuie să dispute azi, atât finala de la dublu, cât și o semifinală la simplu.

Irina Begu intră în scenă de la ora 17.00 (ora României), când va deschide ziua competițională, la Rio, pe arena centrală. Ea o întâlnește în semifinale pe rusoaica Anna Schmiedlova, a șasea favorită. Românca este cap de serie numărul 2 în turneul de simplu și va porni cu prima șansă în această confruntare.

De la ora 20.00, Begu are programată finala de dublu. Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen (România/Argentina), cap de serie numărul 1, va lupta în ultimul act cu dubla Ysaline Bonaventure/Rebecca Peterson (Belgia/Suedia).

Urmărește aici Live Text Halep – Pliskova: ora 17.00. Finala de la Dubai îi poate aduce înapoi Simonei locul 3 WTA

Irina Begu nu ar disputa pentru prima dată două meciuri importante în aceeași zi. Românca a fost eroina duelului cu Spania, din întâlnirea de Fed Cup de la Galați. În aceeași zi, a câștigat un meci la simplu și a învins, la dublu, alături de Monica Niculescu, perechea Spaniei.

Turneul WTA International de la Rio de Janeiro îi oferă câștigătoarei 280 puncte WTA și este dotat cu premii totale în valoare de 250.000 dolari.

Cele mai citite

Rusia și-ar putea restrânge relațiile diplomatice cu Occidentul

Rusia ia în considerare o posibilă scădere a nivelului relaţiilor sale diplomatice cu Occidentul din cauza implicării tot mai mari a SUA şi a...

Cum să alegi cele mai bune pachete de vacanță în Maldive pentru un sejur perfect

Vacanța perfectă în Maldive este posibilă doar cu cele mai bune pachete și oferte, de aceea în acest articol vei citi despre 5...

Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești

Palatul de Justiţie din municipiul Ploieşti este vizat de o ameninţare cu bombă, poliţiştii efectuând la această oră verificări."La data de 27 iunie a.c., poliţiştii...
Ultima oră
Pe aceeași temă