31.2 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăLifestyleȘtefan Radu, din nou pe lista de achiziții a lui Napoli

Ștefan Radu, din nou pe lista de achiziții a lui Napoli

Ștefan Radu, fundașul clubului Lazio Roma, este dorit de tot mai multe cluburi mari, iar Napoli este cea mai probabilă destinație a românului, în perioada de mercato din această iarnă. Radu a fost cerut în lotul lui Napoli în repetate rânduri.

Ultimele detalii privind o posibilă plecare a lui Radu de la Lazio vin de la agentul FIFA, Vincenzo Morabito, care a declarat că fundaşul ar putea pleca în această iarnă la formaţia SSC Napoli.

"Toţi continuă să se gândească la Radu ca la un fundaş central. Adevărul este că lui nu îi place să joace acolo şi îşi doreşte să rămână fundaş stânga. Radu ar putea pleca de la Lazio, ar putea să o facă chiar în această iarnă", a spus Morabito, potrivit presei italiene.

Napoli mai are și alte opțiuni, în cazul în care nu se va concretiza transferul românului, precum fundaşul olandez Ricardo van Rhijn (Ajax Amsterdam).

Numele lui Ștefan Radu a mai fost vehiculat pentru un eventual transfer la Napoli și în iarna dintre 2013-2014. Din 2008, de când a evoluează pentru romani, a îmbrăcat tricoul acestei echipe de peste 150 de ori.

Napoli este pe locul 3 în Serie A, cu 21 de puncte, la 7 lungimi de liderul Juventus, după 11 etape. Lazio ocupă poziția a cincea, cu 19 puncte.

Cele mai citite

Cauți oferte medicale din România?

Intră pe MedAtlas! Accesul rapid și facil la servicii medicale de calitate este atât de necesar în prezent. Soluțiile online au devenit tot mai populare,...

Sorin Bontea a câștigat unul dintre procesele intentate de Antena Group

Sorin Bontea a obținut o victorie importantă în justiție! Renumitul bucătar a câștigat unul dintre procesele intentate de Antena Group împotriva sa. Curtea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă