Premierul Cioloş a aprins o lumânare pentru cei trei bebeluşi care au murit în Argeș

de Mihai Diac , 19 februarie 2016 - stire actualizata la ora 17:56, 19 februarie 2016
Premierul Cioloş (Foto: Arhivă)

Premierul Dacian Cioloş a aprins o lumânare şi s-a recules câteva minute vineri, la Piteşti, alături de cele câteva persoane strânse în Piaţa Vasile Milea pentru a-i comemora pe cei trei bebeluşi care au murit după ce au fost diagnosticaţi cu sindrom hemolitic-uremic, informează Agerpres.

Cioloş a oprit lângă grupul din Piaţa Vasile Milea în momentul plecării spre Bucureşti, după încheierea ceremoniei de instalare a noului prefect de Argeş. 

După ce a aprins o lumânare şi a păstrat un moment de reculegere, premierul a discutat câteva minute cu oamenii, care i-au cerut să urgenteze verificările pentru stabilirea cauzelor îmbolnăvirii copiilor şi pentru identificarea celor responsabili. 

Premierul Cioloş a vizitat vineri Spitalul de Pediatrie Piteşti, unde au fost trataţi iniţial copiii bolnavi, fiind însoţit de ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu.

Comentarii

 • un roman mai prost

  20 februarie 2016 8:25

  destructurate organizatile, societatile secrete, stat in stat fratiile fanariot-mafiote, masonice care au incatusat Statul Roman.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  20 februarie 2016 8:23

  TE-A TRIMES EL DUCE IMPARATIA SA SCOTI CASTANELE DIN FOC, VA AU TRIMES PE VOI CRESCUTI SUB ARIPA OCROTITOARE A IMPERIULUI USSE. AI PUSO ATI PUSO DE MAMALIGA, VINE PRIMAVARA LA BUCRESTI. ISI SCOT MAMELE , BARBATI IN STRADA, CIT DE CURIND, TOT MAI MULTE DEMONSTRATI, MICI, PINA SARE CAPACUL DE PE OALA CARE TOT FIERBE, ATIUNCI SA VAD SISTEMUL, CE MAI FACE . NU MAI SCAPA TRADATORI,TERORISTI, MAFIOTI MSIEI DIN VIRFUL COLONIEI DE FURIA POPORULUI ROMAN. ASCULTA DE PROST, ARE GURA DE AUR. SE SIMTE,

  raspunde comentariului
anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design