18.9 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSocialEvenimentTrafic de droguri la Satu Mare. Trei persoane au fost reținute

Trafic de droguri la Satu Mare. Trei persoane au fost reținute

La data de 22.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au decis reținerea a trei suspecți, investigați în legătură cu traficul de droguri de mare risc, în formă continuată.

Această acțiune a venit în urma prinderii în flagrant a doi dintre suspecți în timp ce vindeau o cantitate de cocaină, un drog de mare risc. Aceștia se pare că au achiziționat substanța respectivă de la al treilea inculpat, implicat în rețeaua de trafic de droguri.

Comunicatul DIICOT

La data de 22.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus  reținerea a 3 inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Măsurile au fost luate după ce doi dintre aceștia au fost prinși în flagrant în timp ce comercializau o cantitate de cocaină (drog de mare risc), pe care o procuraseră de la cel de al treilea inculpat.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate cantități de droguri de mare risc și substanțe cu efecte psihoactive  (cocaină, 3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal, 4-MMC, cunoscut sub numele de mefedronă și 2 MMC), sume de bani în lei, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare cu propunerea  arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Instanța i-a admis cererea de eliberare condiționată a lui Radu Mazăre

Tribunalul Ilfov a decis luni să admită cererea de eliberare condiționată a lui Radu Mazăre din Penitenciarul Jilava, unde fostul primar executa o sentință...

Deficitul bugetar a ajuns la 3,24% din PIB după primele patru luni din 2024

Deficitul bugetar a urcat la 3,24% din Produsul Intern Brut (PIB) după primele patru luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 57,29 miliarde...

Urmează să participi la un eveniment și vrei un look impecabil? Alege un costum de ceremonie marca Seroussi

Într-o lume frenetică, plină de schimbări rapide, există câteva lucruri ce rămân constante. Acestea sunt evenimentele importante pe care ni le amintim întotdeauna cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă