10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechEuroparlamentarul Cătălin Ivan i-a dedicat lui Dragnea o poezie pamflet: Se potrivește...

Europarlamentarul Cătălin Ivan i-a dedicat lui Dragnea o poezie pamflet: Se potrivește perfect pentru un partid care seamănă tot mai puțin cu PSD

Europarlamentarul Cătălin Ivan a publicat, pe pagina sa de Facebook, o poezie pamflet, pe care i-a dedicat-o șefului PSD, Liviu Dragnea.

„Se potrivește perfect pentru partidul condus de Liviu Dragnea, un partid care seamănă tot mai puțin cu PSD, un partid în care excluderile sunt la ordinea zilei. Ca o coincidență, sunt dați afară pesedistii vechi și primesc funcții cei veniți de pe la PRM sau PD”, a scris Cătălin Ivan, pe Facebook.

În 21 iulie, europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat că lucrează la un nou proiect politic pentru PSD, afirmând că „nu ai voie să critici, dacă nu pui măcar o soluţie în loc”, în contextul în care a dezaprobat modul „dictatorial” în care Liviu Dragnea conduce formațiunea politică, potrivit Mediafax.  

„Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului. Cred că nu ai voie să critici dacă nu pui măcar o soluţie în loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul închis, autoritar spre dictatorial, în care conduce partidul, pentru lipsa de viziune şi de direcţie din ultimul timp”, a declarat europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, pe Facebook.

Cătălin Ivan a afirmat că proiectul politic va fi prezentat public „foarte curând”, afirmând că este important să existe dezbatere internă în PSD nu despre cum unii să fie apăraţi ca să nu ajungă în faţa justiţiei, ci despre cum să arate un partid „curat de stânga”.

„Foarte curând vom prezenţa public propunerea noastră de proiect politic pentru colegii noştri, membri ai PSD. Vom analiza atunci câte din propunerile noastre vor fi bune şi câte nu. Important este să avem o dezbatere internă nu despre cum întărim puterea unei persoane în partid, în niciun caz despre cum să-i apărăm pe unii să nu ajungă în faţă instanţei sau cum să-i ajutăm să se îmbogăţească mai uşor din banii publici, ci despre cum trebuie să arate un partid de stânga curat, modern, european, credibil”, a spus el.

În 24 iulie, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a declarat că fostul premier Victor Ponta și Cătălin Ivan nu mai sunt membri PSD, informeză Agerpres.

 

 

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă