25.1 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSportFostul prefect de Prahova, Corneliu Popescu, audiat de DNA într-un dosar vizând...

Fostul prefect de Prahova, Corneliu Popescu, audiat de DNA într-un dosar vizând retrocedări

Cel de-al doilea fost prefect al judeţului Prahova chemat joi la DNA Ploieşti pentru audieri, Corneliu Popescu, a declarat că a fost chemat să dea declaraţii ca martor într-un dosar privind retrocedarea unor păduri familiei Cantacuzino, conform Mediafax.

Procurorii anticorupțiea anchetează retrocedarea, din 2007, a 50 de hectare de pădure familiei Cantacuzino, pe raza localităţii prahovene Floreşti, a precizat fostul prefect de Prahova.

Citește și: Senatorul PSD Radu Oprea, audiat la DNA Ploiești

Corneliu Popescu a mai declarat că nu poate spune dacă actualul senator Radu Şefan Oprea, şi el fost prefect de Prahova, a fost audiat în acelaşi dosar privind retrocedarea unor păduri.

Cu puţin timp înainte, senatorul PSD Radu Oprea a declarat, tot la ieşirea de la DNA Ploieşti, că a fost audiat ca martor într-un dosar, precizând că nu este vorba despre cel în care este arestat Iulian Herţanu.

Cele mai citite

Probleme pentru un satelit rusesc. S-a dezintegrat și a generat peste 100 de resturi şi fragmente pe orbită

Un satelit rusesc s-a dezintegrat în cursul nopții, generând peste 100 de fragmente și resturi pe orbită, conform anunțului făcut de agențiile spațiale americane. În...

Hidroelectrica inaugurează MHC Poiana Ruscă, primul proiect de investiție cu finanțare externă

COMUNICAT DE PRESĂ Hidroelectrica a inaugurat ieri, 26 iunie 2024, obiectivul Microcentrala (MHC) Poiana Ruscă, marcând astfel finalizarea primului proiect de investiție realizat cu finanțare...
Ultima oră
Pe aceeași temă