19.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăLifestyleSoba pe lemne - solutia potrivita pentru iernile geroase

Soba pe lemne – solutia potrivita pentru iernile geroase

Iarna se apropie cu pasi repezi, iar daca nu te-ai gandit deja la varianta de a consulta ofertele de sobe pe lemne, iti oferim cateva motive care te vor convinge ca acestea sunt mai mult decat utile in zilele friguroase de iarna.

Daca iti doresti sobe pe lemne ca surse de incalzire principale pentru casa, iti vom prezenta  cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte de a achizitiona un astfel de sistem de incalzire.

Aspecte de care trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona o soba pe lemne

Inainte de a intra in posesia unui astfel de sistem de incalzire, trebuie sa stii ca e nevoie sa cumperi lemne pentru foc in fiecare iarna. In acest sens, cumpara lemne cu o putere calorica mare, precum stejarul sau salcamul. Acestea au o ardere mai lenta si o degajarare treptata a caldurii in incapere.

Nu uita, lemnele trebuie sa fie uscate pentru a arde cum trebuie, asa ca un loc in care sa le depozitezi este mai mult decat necesar.

Cosul de fum trebuie curatat periodic

Sobele sunt excelente pentru a fi folosite in zilele geroase, deoarece incalzesc foarte bine locuinta. Totusi, trebuie sa ai mare grija ca acestea sa fie tot timpul curatate, si ne referim aici in special la cosurile de fum. Inainte de a face focul in soba, asigura-te ca ai curat cosul de fum.

Stii exact cat platesti pentru caldura locuintei tale

Indiferent de preturile la gaz sau electricitate, unul dintre avantajele sobelor pe lemne este acela de a a sti tot timpul cat investesti in caldura.

De exemplu, inainte de a incepe iarna, cumperi o anumita cantitate de lemne pe care o folosesti pe tot parcursul acesteia. Astfel, nu vei mai plati lunar o factura.

Folosirea unei sobe este pentru multe familii din Romania un mod de a economisi. Desi pentru o casa mare este nevoie de mai multe sobe pentru a asigura incalzirea completa, odata facuta investitia, banii vor fi recuperati in timp.

Sobele au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri de oameni si au reprezentat mult timp solutia cea mai buna pentru incalzirea caselor. Ele inca sunt o sursa principala de incalzire a caselor in multe zone din tara, fie ca vorbim de zona urbana sau de zona rurala.

Daca iti doresti o soba pentru incalzirea casei tale alege cu incredere una moderna, fabricata din materiale de cea mai buna calitate. Sobele au avantajul de a incalzi foarte bine si de a oferi un aer boem in casele in care sunt folosite.

Alege echipa potrivita

Alege din gama de 50 de modele de sobe confectionate din fonta si otel. In functie de dimensiuni si de tipul de ardere, aceste sobe au o putere calorica cuprinsa intre 2 W si 20 W. Sobele pot fi amplasate in orice incapere, asigurand nu doar incalzirea acestora, ci si un aspect placut.

Apeleaza la echipa aici pentru a alege modelul de soba potrivit locuintei tale. De la alegerea lor pana la instalarea in locuinta vei avea siguranta ca ai ales cel mai bun produs.

Seminee-expert.ro este o firma specializata  care se ocupa cu montarea de sobe pe lemne in orice locuinta. Astfel, vei putea beneficia de sfaturi utile din partea unor profesionisti, pentru a alege modelul de soba cel mai potrivit pentru casa ta.

Date de contact:

Telefon: 0721 280 587

Email: office@seminee-expert.ro

 

Cele mai citite

Preşedintele Iohannis a promulgat legea prin care gravidele şi părintele singur nu pot fi obligaţi să presteze muncă de noapte

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru modificarea art. 128 alin. (2) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii. Actul normativ prevede că...

Andreea Pora, editorial: Marile necunoscute din dosarul generalilor SRI

Andreea Pora ridică semne de întrebare cu privire la linșajul mediatic și arată cum Realitatea Tv patronată de Maricel Păcuraru are legatura cu dosarul...

Modernizarea Spitalului Foișor: O Realizare Majoră în Ortopedie în timpul mandatului de primar al Gabrielei Firea

Veștile bune despre starea de sănătate a lui Florin Piersic continuă să curgă, iar atât îndrăgitul actor, cât și publicul, sunt nerăbdători să-l vadă...
Ultima oră
Pe aceeași temă