13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleCum să alegi cel mai bun șampon?

Cum să alegi cel mai bun șampon?

Alegerea celui mai potrivit șampon nu se face după gusturi sau doar după recomandări. Chiar dacă admirăm podoaba capilară a altor persoane, trebuie să reținem faptul că modul în care arată fiecare tip de păr ține de o serie de determinări genetice, dar și de felul potrivit în care este îngrijit. Orice tip de păr are anumite particularități, iar șamponul potrivit ce trebuie ales este recomandabil să protejeze ce e bun, să remedieze ce este rău, să îmbunătățească și să aducă aspectul părului mult dorit.

Fie că suntem femei sau bărbați cu toții ne dorim ca părul să arate într-un anumit fel, indiferent de momentul din zi și indiferent de tipul de coafură sau freză ales. Un aspect îngrijit al părului face parte din ținuta oricărei persoane care se respectă! De aceea a alege cel mai bun șampon este un demers foarte serios. Iar dacă decidem să folosim o variantă profesională de șampon cu siguranță beneficiile vor fi pe măsura așteptărilor!

Pentru a vă ajuta în a lua cea mai bună decizie Esteto.ro vă oferă câteva sugestii pentru a ajunge să vă bucurați de un păr așa cum vi-l doriți:

  • Cunoașterea tipului de păr pe care îl aveți este primul pas pentru a începe o căutare eficientă. Aveți păr normal, gras sau uscat, cu vârfuri despicate, cu tendință de îngrășare sau mătreață, vă cade părul, părul este vopsit frecvent sau are o anumită nuanță pe care doriți să o păstrați? Atunci căutați produse care conțin specificații despre aceste aspecte.
     
  • Cum vreți să arate părul vostru este un alt pas important în alegerea celui mai bun șampon. Aveți părul ușor ondulat și îl vreți drept sau mai ondulat? Aveți un fir de păr foarte subțire și moale și doriți mai mult volum? Vreți să aveți o coafură care să reziste mai mult timp? Părul este tern și lipsit de strălucire și vreți un șampon care să dea luciu, dar care să nu îngrașe? Sunt doar câteva aspecte de care să țineți cont atunci când alegeți un șampon.
     
  • Recomandările pe care le puteți primi de la specialiști reprezintă al treilea pas important în a găsi cel mai bun șampon. Mersul la coafor pentru a evalua și întreține aspectul sănătos al părului reprezintă o obligație la fel de importantă ca și cea a mersului la un medic specialist pentru un consult. Aspectul părului poate semnala anumite carențe de vitamine și minerale din organism sau chiar afecțiuni de sănătate severe, pe care un specialist le poate observa.
     
  • Recomandările venite de la prieteni care s-au confruntat și ei cu probleme similare celor care vă preocupă și pe voi pot fi uneori la fel de valoroase ca și sfatul unui specialist.
     
  • Căutarea și testarea unor variante de șampon potrivite tipului de păr și rezultatelor pe care le doriți sunt dovada clară că sunteți pe calea cea bun. Dacă reușiți să găsiți un tip de șampon care are cele mai bune rezultate și care se dovedește a fi potrivit și pentru voi, înseamnă că ați dobândit ceea ce v-ați dorit: un păr sănătos, strălucitor și cu aspectul vizat!
     

Alegerea unor șampoane din gama de șampoane profesionale, precum cele de la Esteto.ro, poate fi cea mai bună soluție!

Cele mai citite

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...

Primar PSD din Gorj, cercetat după ce a lovit cu mașina o femeie și a fugit de la locul accidentului

Primarul comunei gorjene Stejari, Robert Păiuşi, membru al PSD, este cercetat de poliţişti după ce, duminică, a acroşat cu oglinda laterală a autoturismului o...
Ultima oră
Pe aceeași temă