25.7 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Ce face un ardelean când primește o informare de la...

REVISTA BLOGURILOR. Ce face un ardelean când primește o informare de la SRI

Bloggerii continuă să dezbată pe Internet marile scandaluri din România, cel mai celebru fiind, îm continuare, cazul dezinfectanților diluați.

Jurnalistul Cătălin Tolontan prezintă pe blog o explicație oferită de președintele Iohannis: ”În momentul în care primim informări, le citim și ne considerăm informați”.

Marta Ușurelu se întreabă, pe blog, “unde pleacă directorii de marketing”. Potrivit acesteia, “peste 40% dintre directorii de marketing s-au schimbat in ultimii doi ani. Interesant este ca acestia nu pleaca pe o pozitie similara intr-o alta companie sau intr-un alt domeniu, ci pleaca din marketing. Foarte putini (sub 10%) sunt promovati si primesc alte joburi in companie sau in alte tari. Cei mai multi parasesc domeniul”.

Vali Petcu, alias Zoso, scrie pe blog despre o realizatoare TV la modă: Denis Rifai. Concret, Zoso analizează emisiunea în care a fost invitat Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei.

“Am urmărit toată emisiunea, fata e complet în lumea ei. Când primea răspunsuri corecte, trecea mai departe fără să zică măcar un “aveți dreptate” sau “corect”. Când credea că are dreptate, insista ca o vițică. Lavinia Șandru are concurență serioasă la titlul de cea mai specială realizatoare TV”, scrie Zoso.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Julian Assange s-a întors în țara sa natală, Australia

Julian Assange s-a întors în țara sa natală, Australia. Scene emoționante s-au petrecut pe aeroportul Canberra, când fondatorul Wikileaks și-a sărutat soția și și-a îmbrățișat...

RAR aduce lămuriri despre sancționarea conducătorilor auto care folosesc cauciucuri „ all season”

RAR a clarificat că informațiile vehiculate în mass-media despre sancționarea conducătorilor auto care utilizează anvelope "all season" sunt nefondate și fără suport legal. „BREAKING NEWS...

Maramureș: Șoferul unei mașini de la salubritate a sărit de la volan şi a murit după ce s-a lovit de un podeţ

Angajaţii de la salubrizare se aflau la finalul programului de lucru când, într-o pantă abruptă din satul Văleni, Maramureş, maşina de gunoi ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă