26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialMaramureș: Șoferul unei mașini de la salubritate a sărit de la volan...

Maramureș: Șoferul unei mașini de la salubritate a sărit de la volan şi a murit după ce s-a lovit de un podeţ

Angajaţii de la salubrizare se aflau la finalul programului de lucru când, într-o pantă abruptă din satul Văleni, Maramureş, maşina de gunoi ar fi rămas fără frâne. Şoferul, speriat de un inevitabil accident, a sărit de la volan pentru a se salva, însă s-a lovit de un podeţ şi a murit pe loc. Autoutilitara s-a oprit într-o casă, potrivit Antena 3.

„S-a auzit o bubuitură foarte puternică şi s-a auzit şi o voce de bărbat: „Acum murim!“ Am văzut că maşina încă mergea, uşa deschisă, partea şoferului, şi erau luminile. Urme de frână, nu se vede nimic”, a povestit proprietara casei.

Bărbatul ar fi avut mai multe şanse de supravieţuire dacă nu ar fi recurs la gestul disperat
Vezi și
Bărbatul de 45 de ani care se afla la volan ar fi avut mai multe şanse de supravieţuire dacă nu ar fi recurs la gestul disperat.

În maşină se mai aflau un român şi un nepalez. În urma impactului, unul dintre angajaţi a suferit mai multe răni şi a fost dus la spital. Administratorul firmei de salubrizare exclude varianta unei defecţiuni tehnice si crede ca soferul a adormit la volan. Maşina făcuse un traseu de aproape 120 de kilometri.

„Ea a venit din Cupşeni, a trecut Rotunda, a trecut Cavnicul, a urcat, a coborât. Zicea un muncitor că a zis şoferul că el se pune să doarme un pic că e obosit. Băieţii au adormit şi ei până s-au trezit aici”, a spus administratorul firmei de salubrizare, Vasile Bârsan.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească dacă reviziile maşinii de gunoi au fost făcute la timp si care a fost cauza accidentului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

O maşină de gunoi s-a răsturnat şi a lovit două maşini parcate, la Brașov. O persoană, rănită

”În această dimineaţă, o autoutilitară, folosită pentru transportul gunoiului menajer, s-a răsturnat pe strada Dealul Spirii din municipiul Braşov, într-o zonă cu pantă şi curbă la stânga, şi a lovit 2 autovehicule parcate”, transmit reprezentanții IPJ Braşov.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului a rezultat o singură victimă. Este vorba despre conducătorul autoutilitarei, care a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă