26.7 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportFotbalCa-n vremurile bune: Trafic blocat la Universitate după calificarea României în optimile...

Ca-n vremurile bune: Trafic blocat la Universitate după calificarea României în optimile de finală ale EURO 2024

După încheierea partidei România – Slovacia, mii de fani care au vizionat meciul în Piața George Enescu, în fața ecranului special amenajat, s-au deplasat în Piața Universității. Aici, într-o atmosferă plină de entuziasm și bucurie, suporterii au celebrat victoria istorică a României, transmite Digi 24.

Echipa națională a României a terminat pe primul loc în Grupa E, performanță care a dus la euforia generală din rândul suporterilor. Calificarea este răsunătoare, iar fanii și-au exprimat fericirea în stradă. Piața Universității a devenit astfel epicentrul bucuriei pentru toți cei care au crezut și au susținut echipa națională în această competiție europeană.

Calificarea în optimile de finală, după 24 de ani, este un moment de referință pentru fotbalul românesc.

Suporterii au ieșit în stradă și în alte orașe din țară.

Potrivit estimărilor, 35.000 de români ar fi fost astăzi pe stadionul Arena Națională din Germania.

VIDEO. Edward Iordănescu, mândru de băieții lui și de suporterii naționalei: “Muncim din toate puterile ca să nu îi dezamăgim”

Declarația lui Edward Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, după egalul cu Slovacia (1-1) și calificarea în optimile de finală ale EURO 2024, subliniază importanța momentului pentru echipa națională.
E momentul nostru, e seara noastră, e seara României. Se întâmplă să fie şi Ziua Drapelului şi este o bucurie în plus. Toţi suntem mândri că suntem români.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă