25.1 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialTRAGEDIE în Columbia: 31 de copii au ars de vii într-un autocar

TRAGEDIE în Columbia: 31 de copii au ars de vii într-un autocar

Treizeci şi unu de copii au ars de vii, iar alţi 24 au fost grav răniţi duminică, în nordul Columbiei, după ce autocarul în care se aflau a luat foc. Alte 25 de persoane, inclusiv un adult, au fost rănite şi au suferit arsuri grave în incendiu, lângă oraşul Fundacion, în departamentul Magdalena. Încă nu se știe cauza izbucnirii incendiului.

"Răniţii prezintă arsuri de gradul doi sau trei, iar mulţi se află într-o stare critică", în spitale din regiune,anunță Crucea Roșie, citată de Mediafax.

Un prim bilanţ anunţa 20 de victime. "Este vorba despre membri ai Bisericii Pentacostale", a anunţat preşedintele columbian Juan Manuel Santos într-o reuniune electorală, la Bogota.

Vehiculul, care transporta copii cu vârste cuprinse între unul şi opt ani, "a explodat către prânz în regiunea Fundacion, iar după aceea a fost distrus în întregime de un incendiu", a declarat un reprezentant al poliţiei locale.

Operaţiunile de salvare au continuat duminică, pentru recuperarea corpurilor calcinate ale copiilor, care reveneau de la o ceremonie religioasă.

Puţine informaţii au reuşit să apară despre circumstanţele şi cauzele accidentului.

Şoferul autobuzului, care a dispărut de la locul dramei, ar fi fost văzut cu un bidon de benzină cu puţin timp înainte de dramă. Iniţial poliţia a anunţat că a fost vorba despre o problemă mecanică.

Cele mai citite

Probleme pentru un satelit rusesc. S-a dezintegrat și a generat peste 100 de resturi şi fragmente pe orbită

Un satelit rusesc s-a dezintegrat în cursul nopții, generând peste 100 de fragmente și resturi pe orbită, conform anunțului făcut de agențiile spațiale americane. În...

VIDEO. George Pușcaș, încrezător! “Putem să ne batem cu Olanda”

"Tricolorii" sunt încrezători! Atacantul George Puşcaş a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută în Germania, că el şi colegii săi din naţionala de...

Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești

Palatul de Justiţie din municipiul Ploieşti este vizat de o ameninţare cu bombă, poliţiştii efectuând la această oră verificări."La data de 27 iunie a.c., poliţiştii...
Ultima oră
Pe aceeași temă