A murit Hugh Hefner, fondatorul Playboy, la 91 de ani

de Avram Eliza , 28 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 08:16, 28 septembrie 2017
Facebook Playboy

Fandatorul revistei pentru bărbați Playboy, Hugh Hefner, a murit, la 91 de ani, a anunțat compania compania Playboy Enterprises, potrivit presei internaţionale.

Hefner s-a născut la data de 9 aprilie 1926 în Chicago, Illinois.

Hefner a fondat revista erotică Playboy în 1953, după ce conducerea publicației Esquire a refuzat să-i mărească salariul cu cinci dolari. 

Prima ediţie a revistei Playboy, publicată în luna decembrie 1953, o avea în centrul atenţiei pe Marilyn Monroe, cu fotografiile sale din 1949.

"Life is too short to be living somebody else's dream" ("Viața e prea scurtă ca să trăiești visul altcuiva"), spunea Hefner. Cu aceste cuvinte, scrise sub portretul lui Hefner, celebru pentru halatul său de interior din satin roșu, revista a marcat trecerea sa în neființă. 

 

American Icon and Playboy Founder, Hugh M. Hefner passed away today. He was 91. #RIPHef

A post shared by Playboy (@playboy) on

Loading...

Comentarii

 • Auras Pacuras

  28 septembrie 2017 16:27

  A murit si taicuta.Macar taicuta a murit suprasatisfacut ,a cunoscut ghaozu in amplitudinea lui.S-a nascut,a trait si a murit pt ghaoz.Epitaful lui ar suna asa-Pe lume mama m-a adus statand frumos cu craci nsus ,nu am crezut ca ghaozind mereu,ma ghozeste pe deplin o groapa mica cu pamant la greu far de pasarica pe nasu mieu. Calatorule f-te si nu mai sta ,viata nu te v-a intreba!

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  28 septembrie 2017 12:58

  AM DORIT SA SCRIU MAI DINNAINTE DAR MI-A PICAT COMPUTERUL COMPUTERUL DUPA 7 LUNI DE FOLOSINTA , SI ASA CA , A TREBUIT SA MARESC SPATIUL DE ALOCARE, IN PARTITIA D. LA 68 DE GIGABITI , SAPTE LUNI DE ZILE A FUNCTIONAT COMPUTERUL MEU CU 34 DE GIGABITI IN PARTITIA D. , FARA SA SE DEFECTEZE COMPUTERUL IN TIMPUL FUNCTIONARII , ADICA SA PICE SISTEMUL , SI SA SE OPREASCA COMPUTERUL IN TIMPUL FUNCTIONARII , ASA DEODATA ! COMPUTER BUN , ESTE CU MEMORIE DE 8 GIGABITI , SI CU 1 TERRABITI , PROBABIL DE HDD . DAR COMPUTERUL MEU DE 3 GIGABITI MEMORIE , ESTE UN COMPUTER VECHI CE NU POATE FI FOLOSIT LA PROGRAME MAI NOI DE COMPUTER , DE EXEMPLU , PENTRU WINDOWS 10 , DEOARECE , PENTRU WINDOWS 10 , TREBUIE MINIM 4 GIGABITI , LA MEMORIE , SI ASA , LA 3 GIGABITI LA COMPUTERUL MEU , SE INCINGE FOARTE TARE PARTEA DE HARD DISC , FARA A FOLOSI MEDIA . MEDIA DE LA COMPUTERUL MEU EU NU O FOLOSESC , AM BLOCAT MEDIA , DEOARECE , COMPUTERULUI MEU , I SE INCINGE FOARTE TARE PARTEA DE LA HARD DISC , CAM LA MAI MULT DE 60 DE GRADE CELSIUS . DOMNULUI HUGH HEFNER , RAMANETI O LEGENDA VIE IN INIMILE NOASTRE A MILIARDE DE OAMENI , CE V-AU IUBIT PENTRU CARIERA DUMNEAVOASTRA STRALUCITOARE , ISTORICA , RAMANETI CA O STEA IN LIBERTATE PE CERUL LIBERTATII , IN INIMI CU IUBIRE DE LIBERTATE , FRUMOS SI DRAGOSTE PENTRU UN VIS DE RAI . CE IUBIREA DE FRUMOS , A FOST , MAI PRESUS DE TOATE .

  raspunde comentariului
 • kermit

  28 septembrie 2017 11:42

  A plecat si acest taur de prostituate la cele din strafundul Pamantului .... I sa inmuiat si barbatia si creierul iar contul ii va fi devorat de pasarici la fel de trecatoare ... iar Pilda Pizderului e aceasta ... Nici unul dintre urmasii lui Adam si al Evei nu pot juca barbut cu Creatorul.

  raspunde comentariului
 • Kuminecăturile Gemene

  28 septembrie 2017 8:26

  Înțelepciunea Pizderului pentru toți.. Viața ecce prea scurtă să o trăiești în poziția strategică!

  raspunde comentariului
 • dusu

  28 septembrie 2017 8:07

  mare vedeta...mare om...

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design