Politicianul satului: Gigoloului sexagenar îi crește acciza | ACADEMIA CAȚAVENCU

de Academia Catavencu , 11 august 2017 - stire actualizata la ora 16:00, 11 august 2017
Politicianul satului: Gigoloului sexagenar îi crește acciza | ACADEMIA CAȚAVENCU

„De ce v-ați căsătorit cu cinci femei?“, l-a întrebat reporterul subțire, cu barbă scurtă, entuziasmat că primește comenzi de-abia de doi ani de când a intrat la televiziune. „Păi și dacă mă însuram cu șase era mai bine?“, a răspuns motociclistul bătrân care a ajuns, dintr-o întâmplare sau, mă rog, prin votul nostru, ditamai președintele Senatului. Apoi gigoloul sexagenar a zâmbit, la gândul că de fapt nici nu ar fi așa de rău să-și mai ia o nevastă.

Mai ales acum, când s-au dublat salariile la bugetari și nu mai trebuie să renunțe la diclofenac pentru bijuterii și vizite la Monaco. “Această majorare nu se va resimți decât într-o foarte mică măsură, nesemnificativă, la pompă“, a continuat poligamul politician de București, râzând deja la faptul că mucosul de jurnalist din fața sa crede că el se referă la acciză, când de fapt e cu mintea la încă o repriză.

„Și, la urma urmei“, a plusat președintele suprem al Senatului, „dacă se resimte, nu ai decât o singură cale: să te retragi“. La gândul acesta, spus cu voce tare, bătrânul rătăcit nu s-a mai putut abține și a izbucnit în râs, spre disperarea jurnalistului, care s-a săturat și s-a dus să preia o altă comandă de la alte mese.

“Să știți că pe mine mă sună și noaptea, nicio problemă, n-aveți grijă“, a mai strigat, spre reporter, șeful senatorilor. Dar nimeni nu l-a mai auzit. Ignorat și părăsit, motociclistului cărunt a început să îi duduie economia în cap. „Încrederea nu mai poate să existe între noi, s-a decis retragerea sprijinului politic. Nu am să fac negocieri personale“, a început să delireze. Apoi a continuat maiestuos, dar inutil: „O naţiune îşi poate pierde teritoriul, populaţia, Capitala şi armata, dar rămâne vie şi trează atât timp cât continuă să fie întrupată de Parlament“.

Tăriceanu

Loading...

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design