Primăria București ar putea prelua Metrorex

de Iulia Iancu , 02 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 19:16, 02 noiembrie 2017
Foto: Arhivă

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor, Felix Stroe, printre multe alte subiecte abordate de cei doi fiind și trecerea metroului bucureștean din subordinea ministerului în cea a Primăriei Capitalei. 

Posibilitatea preluării de către Primăria Municipiului București a Metrorex, implementarea biletului unic de transport în zona București-Ilfov, modernizarea Centurii Capitalei, situația lucrărilor la Pasajul Domnești, au fost temele principale de discuție între cei doi oficiali.

"Încă de la preluarea mandatului, am discutat cu toate guvernele, atât pentru trecerea companiei Metrorex de la Ministerul Transporturilor la Primăria Capitalei, cât și despre transferul centurii București către PMB. În toate capitalele Uniunii Europene, acestea sunt în administrarea autorității locale, care poate astfel să acționeze eficient și unitar pentru modernizarea transportului public local și regional", a declarat Gabriela Firea.

Tichetul unic RATB-Metrorex, mai are de așteptat

Ministrul Felix Stroe a menționat că vrea să rezolve toate problemele care țin de ministerul pe care îl conduce și că a solicitat conducerii Metrorex să urgenteze procedurile pentru ca foarte rapid să avem și în București un tichet unic de transport, la fel ca în toate capitalele Uniunii Europene.

Loading...

Comentarii

 • Anti ciuma rosie

  02 noiembrie 2017 22:04

  spaga unica catre dracNea. Ceausescu e copil. De fapt, el a avut pe langa el oameni putin mai buni decat dracNea si aia faceau raul.. dracNea si cu fiRea, aka Lenuta, sunt mai diabolici

  raspunde comentariului
 • Dragan

  02 noiembrie 2017 19:38

  Manuale unice...program unic de guvernare...Societate de transport in comun unica...

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design