31.2 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialCriminalul de la Râmnicu Sărat, adus în stare gravă la București după...

Criminalul de la Râmnicu Sărat, adus în stare gravă la București după ce a încercat să se sinucidă

Urma să meargă la închisoare pentru o infracțiune comisă în străinătate. Un viol. Nu a suportat ideea de a ajunge din nou după gratii. În trecut a mai fost la pușcărie, conform vecinilor. A luat un cuțit și și-a măcelărit familia: concubin ași cele două fete, de 7, respectiv 8 ani. 

Femeia care-i stătuse alături a murit la scurt timp după ce a fost preluată de medici, la fel și un adintre fete. A doua copilă s-a stins pe masa de operație.

După comiterea crimelor, bărbatul a fugit în curtea unei unităţi militare din apropierea locuinţei sale, dar a fost capturat de către jandarmi exact când încerca să se sinucidă.

Asistentul şef de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Buzău, Rodica Corneci, a declarat pentru Mediafax că bărbatul se afla în stare critică având o plagă înjunghiată în torace, cel mai probabil la un plămân, şi a fost transferat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Bărbatul se află în stare gravă şi nu se poate aprecia în acest moment dacă va supravieţui, deşi iniţial s-a crezut că rănile pe care şi le-a provocat după comiterea crimelor sunt superficiale.

Agresorul a fost dus la spitalul din Râmnicu Sărat, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, joi seară fiind însă preluat de un elicopter SMURD şi dus la un spital din Bucureşti, în stare gravă.

Vecinii familiei susţin că bărbatul revenise de curând la Râmnicu Sărat în încercarea de a scăpa de poliţiştii din străinătate, unde era căutat pentru viol. Tot vecinii susţin că bărbatul ar fi ameninţat în câteva rânduri că îşi va omorî familia dacă va trebui să se întoarcă la închisoare,mai arată Mediafax.

Cele mai citite

Mircea Geoană: Preşedintele României trebuie să fie deasupra partidelor

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, consideră că preşedintele României trebuie să fie deasupra partidelor politice şi să nu depindă de vreo formaţiune...

Le-am dat PATRIOT ucrainenilor, pentru că patri(h)oți am trimis în Germania și mai avem în Parlament

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a decis ca România să doneze un sistem PATRIOT Ucrainei, țară care se confruntă...
Ultima oră
Pe aceeași temă