24.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăTechȘeful PDL Cluj: Toţi viceprimarii PSD din judeţ vor fi schimbaţi

Șeful PDL Cluj: Toţi viceprimarii PSD din judeţ vor fi schimbaţi

Co-preşedintele ACL Cluj, democrat-liberalul Daniel Buda, a declarat că toți viceprimarii PSD din județ vor fi schimbați, în urma refacerii majorităților PDL-PNL din consiliile locale, relatează Mediafax.

Daniel Buda, preşedintele PDL Cluj, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că principalul adversar politic al Alianţei Creştin Liberale este PSD, iar refacerea majorităţilor este un proces "firesc".

"Am avut o primă discuţie cu colegii din PNL privind refacerea majorităţilor la nivel judeţean, iar, acolo unde este viceprimar PSD, acesta va fi schimbat cu un viceprimar fie de la PNL, fie de la PDL, în funcţie de majorităţile care pot fi constituite şi de numărul consilierilor locali pe care îi avem. Nu va mai rămâne în funcţie niciun viceprimar PSD, pentru că PSD este principalul adversar politic al nostru. Ar fi vorba de 14-16 comune unde se vor schimba viceprimarii social-democraţi. Procesul de refacere a majorităţilor este unul firesc, atâta vreme cât discutăm de Alianţa Creştin Liberală", a spus Buda.

Potrivit acestuia, la nivelul ACL Cluj nu s-a discutat şi despre schimbarea unor şefi de regii autonome sau instituţii subordonate Consiliului Judeţean Cluj, dar în cazul în care vor avea loc înlocuiri acestea vor fi "pe criterii de competenţă".

Prima şedinţă comună a ACL Cluj, care va reuni structurile judeţene de conducere ale PDL şi PNL, va avea loc joi.

Cele mai citite

Scandal uriaș. Iulian Dumitrescu vrea să transforme stațiunea Breaza în groapa de gunoi a județului Prahova

Locuitorii stațiunii Breaza din județul Prahova sunt în pragul unei revolte fără precedent, din cauza faptului că în centrul localității baronul de Prahova...

Importanța alegerii lavoarelor și a bateriilor de calitate pentru baia unui restaurant

Selectarea lavoarelor și a bateriilor potrivite pentru un restaurant este o decizie care are un...

Trei traficanți de droguri au fost reținuți. Ascundeau 14 kilograme de cocaină într-o curte din Mihăilești, Giurgiu

Procurorii DIICOT au reţinut trei traficanţi de droguri, dintre care unul a fost condamnat anterior pentru infracţiuni de acelaşi gen, după ce în curtea...
Ultima oră
Pe aceeași temă