21.3 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăTechMoţiunea PNL împotriva lui Oprea va fi amânată

Moţiunea PNL împotriva lui Oprea va fi amânată

PNL va solicita Biroului Permanent al Senatului să se amâne cu o săptămână a dezbaterii moţiunii simple la adresa ministrului de Interne, Gabriel Oprea, depuse tot de grupul liberal. De asemenea, formaţiunea a anunţat că va amâna tot cu o săptămână ședința Biroului Politic Național al partidului, potrivit Mediafax. 

„Respectăm această perioadă de doliu naţional și suntem sufletește alături de cei loviți de tragedia de vineri seara din București”, se arată în comunicatul transmis de PNL. 

Liberalii mulțumesc medicilor pentru mobilizarea exemplară, celor care au donat sânge și le recomandă membrilor partidului și simpatizanților să dea dovadă, în continuare, de solidaritate.

„Această tragedie ne dovedește, dacă mai era nevoie, că solidaritatea rămâne singurul resort, singura valoare, pe care ne putem baza în momentele dificile prin care poate trece o națiune”, se menţionează în comunicat.

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 29 de persoane decedate, după ce două tinere, una aflată în Spitalul Bagdasar Arseni, iar alta la Spitalul de Arşi, au murit, duminică dimineaţă, şi alte 146 de persoane rănite, internate la acest moment la spitalele din Capitală.

PNL a depus, marţi, la Senat, moţiunea simplă împotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea, textul cu titlul „Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganţă, abuz şi dispreţ în desfăşurarea funcţiei publice” fiind semnat de 49 de senatori liberali şi neafiliaţi.

Cele mai citite
00:00:32

Japonia spune că testul cu racheta nord-coreeană e un act provocator

Japonia spune că testul cu racheta nord-coreeană efectuat în preajma vizitei președintelui SUA în regiune e de fapt un act provocator.Ministrul japonez al Apărării,...

Aproape jumătate dintre români vor cere mărire de salariu

Aproape jumătate dintre angajații români vor cere o mărire de salariu, relevă sondajul global intitulat "Workforce Hopes and Fears". Potrivit acestui studiu, în cazul României,...

Acum îți poți face asigurarea RCA online rapid, în două minute, direct de pe telefonul mobil

Dacă ai avut ghinionul să fii asigurat RCA la City Insurance, trebuie să știi – sau să-ți amintești – că polița ta a expirat...
Ultima oră
Pe aceeași temă