12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăȘtirile zileiAttila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la...

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat surse medicale, potrivit agerpres.ro.

Attila Varga a fost numit, la propunerea UDMR, judecător al CCR de către Camera Deputaţilor, în 2016, pentru un mandat de 9 ani.

Attila Varga – validat pentru un mandat de judecător la CCR

Attila Varga a primit miercuri aviz pozitiv din partea Camerei Deputaţilor pentru a ocupa funcţia de judecător la Curtea Constituţională a României. Deputaţii au luat decizia cu 254 de voturi pentru şi trei împotrivă. Votul a fost secret cu buletine, scrie Agerpres.

Attila Varga a fost propus de grupul UDMR. Camera Deputaţilor trebuia ca, până la data de 13 iunie, să numească un nou judecător la CCR.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă