16.1 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăTechGabriela Firea: Prioritatea liberalilor nu este îmbunătățirea calității vieții oamenilor

Gabriela Firea: Prioritatea liberalilor nu este îmbunătățirea calității vieții oamenilor

Președintele interimar al PDS București, Gabriela Firea, a declarat, luni, că  prioritatea liberalilor nu este să asigure îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Declarația vine în contextul în care anterior, PNL a anunțat că îl va înlocui pe Cristian Bușoi cu Ludovic Orban, pentru candidatura la Primăria Capitalei.

Astfel, Gabriela Firea a transmis că PSD București „nu este nici surprins, nici impresionat” de anunțul PNL.

„Indiferent că acesta va fi Ludovic Orban, care mai trebuie să treacă de votul din forurile de conducere ale partidului, sau alt candidat, PSD își va centra campania pe proiectele pe care le va propune bucureștenilor și nu pe defectele sau inadecvarea contracandidaților”, a mai spus ea.

Citește și: De ce a ajuns Ludovic Orban candidatul PNL pentru primăria Capitalei

Totodată, ea a adăugat că declarația președintelui PNL București Cătălin Predoiu, potrivit căreia scopul liberalilor este „de a cuceri Primăria Capitalei” arată „limpede” că prioritatea lor nu este să asigure îmbunătățirea calității vieții.

„Am remarcat însă declarația presedintelui PNL Bucureşti al cărui obiectiv, asumat de întregul PNL-PD este acela de a cuceri Primăria Capitalei. Nu știm dacă se referă la ocuparea de facto a clădirii sau  la câștigarea accesului la cel mai mare buget local din România, dar este limpede că prioritatea liberalilor nu este, din păcate, îmbunătățirea calității vieții oamenilor”, a mai spus președintele interimar al PSD București.

Citește și: UPDATE: PNL îl schimbă pe Bușoi cu Ludovic Orban, la Primăria Capitalei. Orban: Candidez nu ca să mă aflu în treabă

Totodată, Gabriela Firea a mai adăugat că deși PNL a schimbat candidatul, „a rămas tributar aceluiași stil de a face campanie negativă și de a-și axa discursul pe „dezastrul” lăsat de Sorin Oprescu”. 

În spațiul public se vehiculează că Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Comisia de unificare a PNL l-a propus, luni, pe deputatul Ludovic Orban, pentru candidatura la Primăria Capitalei. 

„Candidez nu ca să mă aflu în treabă, ci pentru că Bucureștiul are nevoie de o mână pricepută” și pentru ca cetățenii să trăiască într-o Capitală de Nivel European, a declarat, luni, Ludovic Orban.

 

Cele mai citite

S-a sinucis o fată de 15 ani la Sibiu

O fată în vârstă de 15 ani a fost găsită moartă miercuri, în anexa unui imobil din localitatea Șura Mare, județul Sibiu. Informația a...

Lucrări finalizate fără proceduri legale!

La Zorești, comuna Vernești, a avut loc o adevărată minune la construirea unei baze sportive, dar nu fără controverse. O achiziție recentă a...

Ploi torențiale și vijelii, în aproape toată țara. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de ploi consistente, descărcări electrice şi vijelii, valabilă până mâine seară în 25...
Ultima oră
Pe aceeași temă