11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăTechFOTO. Ce spune Alina Gorghiu despre SUA, de Ziua Independenţei

FOTO. Ce spune Alina Gorghiu despre SUA, de Ziua Independenţei

Co-președintele Partidului Național Liberal (PNL) Alina Gorghiu şi-a exprimat admiraţia pentru Statele Unite ale Americii, într-un mesaj publicat pe Internet, de Ziua Națională a SUA.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Alina Gorghiu, dar şi cu mesajul pe care l-a postat pe Internet.

"Statele Unite ale Americii reprezintă cea mai importantă democrație a lumii și un aliat de nădejde pentru România. Exemplul SUA, care de peste două secole oferă americanilor șansa la libertate și prosperitate, a atras admirația multor națiuni și a constituit o sursă de inspirație pentru toți prietenii democrației. La mulți ani, America! Happy 4th of July!", scrie co-președintele PNL Alina Gorghiu.

Mesajul co-președintele PNL a atras comentarii din partea mai multor oameni, care au urat, la rândul lor, „la mulţi ani” Statelor Unite ale Americii. 

Cele mai citite

Ciolacu transmite că soarta colaborării dintre PSD și PNL se discută pe 10 iunie

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, marţi, că pe data de 10 iunie, ziua de după alegerile locale şi europarlamentare, va avea loc...

Cătălin Drulă, despre Marcel Ciolacu: “Minte când spune că economia merge bine”

Cătălin Drulă spune despre Marcel Ciolacu că minte atunci când spune că economia țării merge bine. "Cea mai mare minciună pe care o tot repetă...

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...
Ultima oră
Pe aceeași temă