25.3 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSportVoinescu: Vom reveni la guvernare în maximum trei ani

Voinescu: Vom reveni la guvernare în maximum trei ani

Purtătorul de cuvânt al PDL, deputatul Sever Voinescu, consideră că PDL va reveni la guvernare mai repede decât se aşteaptă, în maximum trei ani, întrucât “procentul celor care înţeleg ce s-a făcut cu România, ce au făcut guvernele Boc şi Ungureanu, este din ce în mai mare”, informează Mediafax.

Sever Voinescu a declarat, joi, la Cluj-Napoca, la o conferinţă organizată de PDL Cluj şi Institutul de Studii Populare (ISP), că în momentul în care PDL va reveni la putere va fi mai bun decât a fost, pentru români.

“PDL este în opoziţie, dar prezenţa PDL în opoziţie este temporară. Ne uităm la ce face Guvernul Ponta şi înţelegem toţi că vom reveni la putere mai repede decât ne aşteptăm. Eu cred că în minimum un an, maximum trei ani, PDL va fi din nou partid de guvernare. Sper să avem noi timpul să învăţăm lecţiile pe care prezenţa la guvernare şi căderea electorală a noastră în sondaje ni le-a dat. Când vom reveni, vom fi mai buni decât am fost, nu pentru noi, ci pentru români. (…) Vestea bună pentru PDL este că procentul celor care înţeleg ce s-a făcut cu România, ce au făcut guvernele Boc şi Ungureanu, este din ce în mai mare. Oamenii se uită în jur şi înţeleg şi, pe măsură ce înţeleg, se eliberează de această maşină uriaşă de propagandă şi minciună a USL”, a spus Voinescu.

El a criticat USL pentru că imediat ce a ajuns la putere “a trimis o scrisoare la Tribunal ca să îl salveze pe Adrian Năstase”, dar şi măsurile economice ale Guvernului Ponta.

“Premierul Ponta dovedeşte că habar nu are ce să facă cu o economie în criză. Cum poţi să fii prim-ministru şi să spui că leul cade că aşa se spune la televizor? Ponta nu este în stare să gestioneze economia, nu cred că economia României poate fi condusă de economiştii lui Văcăroiu”, a spus Sever Voinescu.

El a adăugat că primul pas în întoarcerea PDL la putere este câştigarea alegerilor locale, urmând ca, ulterior, să fie lansat “noul proiect politic al PDL, de recâştigare a electoratului de dreapta”.

Cele mai citite

Anunț al ANPC cu privirea la achiziționarea jucăriilor pentru copii

Paul Anghel, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a transmis un mesaj important pe rețelele sociale, sâmbătă, subliniind necesitatea achiziționării jucăriilor...

Taylor Swift, comparată cu Madonna, Michael Jackson sau Beatles. Marius Moga: “Cred că este un fenomen”

Taylor Swift este un fenomen global și un adevărat titan în industria muzicală. Cu 14 premii Grammy la activ, dintre care patru pentru albumul...

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă