28.5 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăLifestyleTaylor Swift, comparată cu Madonna, Michael Jackson sau Beatles. Marius Moga: "Cred că...

Taylor Swift, comparată cu Madonna, Michael Jackson sau Beatles. Marius Moga: “Cred că este un fenomen”

Taylor Swift este un fenomen global și un adevărat titan în industria muzicală. Cu 14 premii Grammy la activ, dintre care patru pentru albumul anului, ea a reușit să stabilească un nou standard de excelență și inovație.

În plus, ea a depășit peste 100 de recorduri mondiale, confirmându-și locul în panteonul marilor artiști ai lumii. Fiecare lansare de album, fiecare concert și fiecare apariție publică atrage atenția globală, fiind o forță incontestabilă pe scenele internaționale.

De asemenea, a reușit să cucerească internetul, fiind declarată artista deceniului în era digitală. Impactul său asupra platformelor de streaming și rețelelor sociale este uriaș. Cel mai recent album al său a devenit cel mai accesat album de pe Spotify în doar 24 de ore, acumulând peste 300 de milioane de accesări din toate colțurile lumii, inclusiv din România. Acest succes fără precedent subliniază nu doar popularitatea sa enormă, ci și influența pe care o are asupra culturii pop contemporane.

YouTube video

“Cred că este un fenomen comparabil cu Madonna, Michael Jackson, Beatles”

“Cred că este un fenomen comparabil cu Madonna, Michael Jackson, Beatles”, e de părere Marius Moga, potrivit știrileprotv.ro.

“A avut norocul ca primul ei manager, dacă nu cumva cred că a și rămas, Scott Borchetta. Este un tip din State care a făcut multe chestii în industrie și a fost ghidată foarte bine. Nu e numai despre finanțe. Trebuie să ai ambiție și drive, cum zic ei, dar contează și echipa. Scott Borschetta a avut un impact major în a o poziționa”, a mai spus Marius Moga.

“Mie mi se pare că e nevoie câteodată de câte un artist, care să spargă niște bariere, nu e ca și cum mă trezesc dimineața și ascult Taylor Swift, dar piesele ei stau în picioare toate și le ascult și sunt scrise bine și mă gândesc că atunci când lansează un album sigur s-au scris minimum 40-50 de melodii ca să aleagă cele zece care sunt pe album, adică se simte un standard la care livrează muzica și tot ce face în legătură cu personalitatea ei artistică la un nivel mare”, a continuat Moga.

Taylor Swift, născută pe 13 decembrie 1989, este una dintre cele mai influente și de succes cântărețe și compozitoare ale generației sale. Originară din Reading, Pennsylvania, Swift a debutat în industria muzicală la vârsta de 16 ani cu albumul omonim, lansat în 2006. Stilul său inițial de muzică country s-a transformat treptat într-un pop sofisticat, reflectat în albume de succes precum “1989” (2014) și “Reputation” (2017).

Taylor Swift este cunoscută pentru versurile sale introspective și narative, care deseori reflectă experiențe personale și relații romantice. Albumele sale, precum “Fearless” (2008), “Red” (2012), “Lover” (2019), și recentele “Folklore” și “Evermore” (2020), au obținut multiple premii Grammy și au dominat topurile internaționale.

Pe lângă cariera muzicală impresionantă, Swift este și un activist vocal pentru drepturile artistice, egalitatea de gen și alte cauze sociale. Impactul său cultural și artistic este de necontestat, iar ea continuă să fie o figură proeminentă în industria muzicală globală.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Caniculă, în toată țara. HARTA

Meteorologii anunţă caniculă în întreaga ţară, pe parcursul zilei de astăzi, în Capitală şi 16 judeţe fiind cod portocaliu. Maximele se vor situa între...

Președintele Italiei, primit de Iohannis. FOTO

Președintele Italiei, Sergio Mattarella, și-a început vizita oficială în România, fiind primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. În 2024, România și Italia aniversează 145...

Coaliția se reunește pentru a discuta despre data alegerilor prezidențiale. Care sunt scenariile

Coaliţia de guvernare se reuneşte astăzi pentru a discuta despre data alegerilor prezidenţiale, pe fondul neînţelegerilor dintre PNL şi PSD privind calendarul acestui scrutin. Liberalii...
Ultima oră
Pe aceeași temă