29.7 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSportVochiţoiu (PPDD): Tudor Barbu mi-a zis că vrea să plece din partid....

Vochiţoiu (PPDD): Tudor Barbu mi-a zis că vrea să plece din partid. Senatorul: Astăzi NU PLEC

UPDATE. Senatorul Tudor Barbu, vicepreşedinte PPDD, a declarat, luni, după o şedinţă a grupului senatorial al formaţiunii la care a participat şi Dan Diaconescu, că nu va pleca din partid şi că nu încerca să îşi convingă colegii să facă o alianţă cu PSD.

“Niciodată eu, Tudor Barbu, nu voi merge, cum a spus colegul meu, Radu Popa, într-o alianţă cu PSD, niciodată nu îmi voi capacita colegii să facă un grup de lucru cu care să sprijinim un guvern condus de PSD şi astăzi, 13 mai 2013, nu plec din PPDD”, a afirmat Barbu, citat de Mediafax.

 

Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochiţoiu, a declarat, luni, că senatorul PPDD Tudor Barbu i-a transmis că vrea să părăsească partidul, iar după discuţia cu acesta au covenit ca Barbu să se mai gândească asupra acestei decizii, potrivit Mediafax.

“Mi-a spus astăzi (Barbu – n.r.) că ar vrea să plece din partid şi l-am întrebat şi l-am rugat dacă mai putem face ceva să nu se întâmple lucrul acesta. A zis că se mai gândeşte, eu sper totuşi să nu se întâmple lucrul acesta”, a declarat Vochiţoiu, precizând că urmează discuţii luni în grupul parlamentar, la care va lua parte şi Dan Diaconescu.

El a mai susţinut că Tudor Barbu, alături de Dan Diaconescu, este cel care a “inventat” partidul şi l-a făcut să devină un partid parlamentar.

“Dan Diaconescu ştiu că i-a spus cu lacrimi în ochi lui Tudor Barbu: «Tudore, ce pot să fac eu pentru tine să rămâi alături de mine pentru că noi am luptat umăr la umăr împotriva USL şi a ceea ce se întâmplă azi în România?». Nu a primit un răspuns, cred că trebuie să avem răbdare”, a mai declarat liderul senatorilor PPDD.

Vochiţoiu a afirmat că nu exclude ideea ca acesta să părăsească partidul, menţionând că, dacă vor mai fi unul sau două cazuri de parlamentari PPDD care să părăsească formaţiunea, nu e vorba de o “mişcare de masă”.

“Sunt de acord că sunt anumite lucruri care poate nu merg în partidul acesta, nici în PSD nu merg, după 23 de ani”, a mai precizat liderul senatorilor PPDD.

La intrarea în sala de plen, Tudor Barbu a evitat să facă declaraţii despre părăsirea PPDD.

Cele mai citite

Simone Tempestini s-a impus în Raliul Maramureşului

Simone Tempestini, campionul naţional en titre, a câştigat, sâmbătă, Raliul Maramureşului, etapa a treia a Campionatului Naţional de Raliuri. Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Porsche 997...

Maia Sandu a numit un nou procuror general al Republicii Moldova. Ion Munteanu a câștigat un concurs la care a avut doi contracandidați

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a numit pe Ion Munteanu în funcția de procuror general al Republicii Moldova. Ion Munteanu a obținut această funcție în...

Ambasadorul României în SUA s-a întâlnit cu Nadia Comăneci

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, s-a întâlnit cu Nadia Comăneci, cea mai bună gimnastă din întreaga istorie a României. În anul 1989, Nadia a...
Ultima oră
Pe aceeași temă