21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSportVasile Blaga: PNL-ul, aflat în derută, este condus de Ponta. Ramona Mănescu...

Vasile Blaga: PNL-ul, aflat în derută, este condus de Ponta. Ramona Mănescu ar putea fi calificată la locul de muncă

Vasile Blaga, preşedintele PDL este de părere că, dacă va fi numită ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu va trebui să fie calificată la locul de muncă. Mai mult, liderul democrat-liberalilor crede că PNL nu a anut niciun cuvânt de spus în alegerea candidatului pentru MT.

”PNL-ul, aflat în derută, este condus de Ponta. Ei nu mai au curaj să propună şi propune Ponta. O să vedem, din nou, calificarea la locul de muncă a ministrului”, a declarat, luni dimineaţă, Blaga.

Vasile Blaga susţine că Ramona Mănescu nu are calităţi care să o recomande pentru postul de ministru.

Premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu, luni dimineaţă, propunerea de numire a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor. Decizia va fi luată însă de preşedintele României, Traian Băsescu.

În ceea ce priveşte măsurile economice ale ţării, Vasile Blaga a declarat, luni dimineaţă, că nu a primit o invitaţie pentru o întâlnire în acest sens.

”Nu vrem o întâlnire de faţadă cu premierul. Nu avem o invitaţie din partea domnului Ponta să vedem ce se discută. Apoi îi vom trimite punctul nostru de vedere pentru această întâlnire”, a declarat Vasile Blaga.

Preşedintele PDL a continuat: ”Din primele impresii ale noastre, Ponta vrea să puncteze această intâlnire pentru a nu spune că nu s-a consultat cu opoziţia”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă