20 C
București
marți, 24 mai 2022
AcasăSportUn mare tenismen refuză să se vaccineze contra Covid-19. De ce este...

Un mare tenismen refuză să se vaccineze contra Covid-19. De ce este atât de ferm

El admite, totuşi, că la un moment dat va trebui să se vaccineze: „Sunt destul de sigur”, spune el.

Numărul trei mondial, Stefanos Tsitsipas, a declarat că nu se va vaccina anti-COVID dacă acest lucru nu va deveni obligatoriu pentru a putea concura la turneele de tenis, scrie ekathimerini.com.

Deşi reprezentanţii turneului ATP masculin au încurajat public jucătorii să se vaccineze, grecul în vârstă de 23 de ani se numără printre cei care încă mai au reţineri.

„Nimeni nu mi-a spus nimic. Nimeni nu a făcut vaccinarea obligatorie”, le-a explicat el reporterilor.

„La un moment dat va trebui (să mă vaccinez – n.r.), sunt destul de sigur, dar până acum nu a fost obligatoriu pentru a putea concura, aşa că nu, nu am făcut-o”, a adăugat Tsitsipas.

În luna iunie a ajuns până în finala French Open, dar a suferit o eliminare şocantă în prima rundă de la Wimbledon, unde le-a spus reporterilor că i se pare dificil să trăiască şi să concureze în „bula” COVID-19.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Minciunile războiului, doar din “surse oficiale”

Oare dorește cineva să se afle adevărul despre războiul din Ucraina? Cu siguranță, nu există părți interesate, ci doar acțiuni de propagandă. Cancelariile occidentale...

LIVE UPDATE Metroul circulă cu dificultate, după o defecțiune apărută la un tren

UPDATE, ora 09:56: Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a declarat că incendiul de...

Djokovic are prima șansă la locul 1 ATP, dar și Medvedev și Zverev pot ocupa această poziție după Roland Garros

Djokovic își are soarta în propriile mâini în lupta pentru locul 1, dar și Medvedev și Zverev speră la această poziție.Dacă sârbul va câștigă...
Ultima oră
Pe aceeași temă