23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSportUdrea, atac la Grapini: Nu are ce căuta în funcţia de ministru...

Udrea, atac la Grapini: Nu are ce căuta în funcţia de ministru al Turismului

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, i-a transmis actualului ministru, Maria Grapini că nu are ce căuta într-o astfel de funcţie atât timp cât nu ştie ce se întâmplă în structurile pe care le coordonează. 

”Un ministru care nu ştie nimic de semnarea unui contract de 143.000 de euro de promovare a brandului turistic naţional nu are ce căuta în funcţia pe care o ocupă. Este fie nepăsare şi incompetenţă, fie o fugă de răspundere vecină cu iresponsabilitatea”, a susţinut Elena Udrea, într-o postare pe Facebook.

De asemenea, deputatul PDL a susţinut că este inadmisibil ca un ministru să nu ştie despre contractele care sunt semnate de instituţiile aflate în subordinea ministerului pe care îl conduce.

”ANT este o structură subordonată direct ministrului delegat pentru Turism şi şeful acestei instituţii a fost numit, în primăvară, chiar de actuala administraţie. Deci, dacă brandul turistic nu a fost promovat corespunzător la concertul Tom Jones, întreaga răspundere aparţine USL şi ministrului Grapini. E un contract făcut şi semnat de ei(…) Dacă după un an de ministeriat nu ştie, o informez eu pe doamna ministru că firma de consultanţă privind brandul turistic are tocmai scopul de a nu lăsa toţi politrucii care habar nu au ce trebuie să facă să-şi bată joc de strategia de promovare”, a mai spus Udrea.

Citeşte şi: România plăteşte 7 mil. lei pentru promovarea brandului turistic

Anterior, Maria Grapini a declarat că nu ştie nimic de contractul prin care Autoritatea Naţională pentru Turism ar fi plătit 143.000 de euro, pentru organizarea concertului Tom Jones la Sala Palatului din Capitală.

 

Cele mai citite

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...

Descoperă aromele delicioase ale bucătăriei: Rețete senzaționale cu Pui și Creveți pentru când ai nevoie de ceva ușor

Bucătăria este un loc magic în care se întâlnesc aromele, texturile și gusturile pentru a crea experiențe culinare de neuitat. Două ingrediente versatile și...

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...
Ultima oră
Pe aceeași temă