14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportTraian Băsescu a făcut o baie de mulţime, dar a fost şi...

Traian Băsescu a făcut o baie de mulţime, dar a fost şi huiduit la Ţebea

Preşedintele Traian Băsescu făcut o baie de mulţime, duminică, la Ţebea, el fotografiindu-se şi vorbind cu oamenii, dar a fost şi huiduit de unele persoane, transmite Mediafax.

Traian Băsescu a ajuns, duminică, în Hunedoara, unde a participat la Serbările naţionale “Ţebea” 2013, dedicate memoriei lui Avram Iancu, înmormântat în cimitirul din localitate.

După depunerea de coroane, şeful statului a mers, alături de soţia sa, Maria, în zona unde era amenajat un târg, unde s-a fotografiat cu oamenii.

În timp ce unii au vrut să discute şi să se pozeze cu preşedintele, alţii l-au huiduit şi i-au cerut demisia. Printre scandările celor nemulţumiţi s-a putut auzi: “Hoţul”, “Tu ai distrus CFR-ul” şi “Demisia”. De asemenea, o persoană i-a spus că este “preşedinte ilegal”, iar Traian Băsescu a întrebat-o, râzând: “Eu, ilegal?” şi a mers mai departe. În momentul în care preşedintele a intrat într-un cort, de afară câteva persoane i-au strigat: “Ieşi afară, javră ordinară”.

La Ţebea, peste 5.000 de persoane participă la comemorarea a 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Avram Iancu, unul dintre conducătorii revoluţiei de la 1848-1849 din Transilvania, s-a născut în anul 1824, la Vidra, în Munţii Apuseni, într-o familie de moţi înstăriţi. A studiat dreptul la Cluj şi a murit la 10 septembrie 1872, la Baia de Criş, fiind îngropat la Ţebea, judeţul Hunedoara, lângă “Gorunul lui Horea”.

 


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_min/788a51560816b27bcff2f99bf9a1714b/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă