18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportTomac îl ATACĂ pe Ponta: Premierul dă dovadă de IPOCRIZIE

Tomac îl ATACĂ pe Ponta: Premierul dă dovadă de IPOCRIZIE

Eugen Tomac, preşedintele interminar al Partidului Mişcarea Populară, a scris pe Facebook că Victor Ponta dă dovadă de ipocrizie, fiindcă ”bate în retragere” cu privire la reducerea cheltuielilor angajaţilor din administraţia centrală.

Preşedintele interimar al Mişcării Populare, a notat că prim-ministrul ţării ”s-a lăsat înduioşat de secretarele şi consilierii miniştrilor săi şi a decis să le păstreze privilegiile”.

”Peste 160 de secretari de stat, şefi de agenţii guvernamentale, consilieri şi secretare de miniştri din Guvernul Victor Ponta beneficiază, în continuare, de lux pe banii noştri. Birurile mai mari pe capul românilor sunt destinate să acopere cheltuielile nemeritate pentru clientela USL”, a scris Eugen Tomac.

În postarea de pe pagina oficială de Facebook a Partidului Mişcarea Populară se explică şi faptul că, în luna martie, Guvernul a decis, prin ordonanţă de urgenţă, să acorde locuinţe RA-APPS pe întreaga durată a mandatului doar miniştrilor, iar secretarilor de stat şi persoanelor care ocupă funcţii, doar trei luni de la data numirii în funcţie.

”Numai că, de la vorbă pân’ la faptă e cale lungă pentru prim-ministrul Victor Ponta, aşa că, înduioşat de secretarele şi consilierii miniştrilor săi, a strecurat un articol în aceeaşi ordonanţă în care a stabilit că acele contracte de închiriere a locuinţelor RA-APPS aflate în derulare vor rămâne în vigoare până la data la care au fost încheiate. O grijă în minus pentru secretarele prim-ministrului Victor Ponta aflat la plajă în Miami…”, a conchis Tomac.

Sebastian Lăzăroiu a împărtăşit punctul de vedere al partidului despre ”ipocrizia lui Victor Ponta: Biruri mai mari pentru luxul secretarelor şi ducătorilor de genţi din USL” după ce a scris, miercuri, că premierul era ”cocoş” în ianuarie 2013.

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...
Ultima oră
Pe aceeași temă