35.7 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăSportTenisNovak Djokovic este în semifinale la Turneul Campionilor

Novak Djokovic este în semifinale la Turneul Campionilor

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, liderul ATP, s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor, care are loc la Torino, după ce miercuri l-a învins rapid, în două seturi, 6-3, 6-2, pe rusul Andrei Rublev (5 ATP).

Djokovic nu a avut nevoie decât de o oră şi 5 minute pentru a-şi adjudeca victoria, într-un meci din Grupa Verde în care a reuşit 14 aşi faţă de 6 ai adversarului, transmite agerpres.ro.

Djokovic se va întâlni în semifinale la Turneul Campionilor cu învingătorul dintre Casper Rud și Cameron Norrie

Celălalt meci al grupei va avea loc miercuri seara, între norvegianul Casper Ruud (8 ATP) şi britanicul Cameron Norrie (12 ATP), acesta din urmă înlocuindu-l pe grecul Stefanos Tsitsipas.

Nr.4 mondial, Tsitsipas s-a retras miercuri din cauza unei dureri la cotul drept, au anunţat organizatorii. Stefanos Tsitsipas a fost învins în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, de Andrei Rublev, luni, într-o partidă din Grupa Verde a Turneului Campionilor.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Raperul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare: ”Ai distrus multe vieți”

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru trafic sexual. Acesta și-a folosit celebritatea și averea sa timp de decenii...

S-a lansat Fondul de Inovare al NATO pentru a găsi noi tehnologii de securitate

În cadrul actualului summit al Alianței nord-atlantice, de la Madrid, s-a lansat Fondul de Inovare al NATO, ce va fi folosit pentru a găsi...

Ucraina exportă deja energie către UE. Care este prima țară beneficiară

Ucraina a început să exporte energie către Uniunea Europeană(UE), au anunţat, joi, premierul ucrainean Denîs Şmîhal şi preşedintele Comisiei, Ursula Von der Leyen. Primele livrări...
Ultima oră
Pe aceeași temă