15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportTenisNovak Djokovic, calificat în semifinalele Australian Open. Cu cine se luptă pentru...

Novak Djokovic, calificat în semifinalele Australian Open. Cu cine se luptă pentru un loc în ultimul act

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului de Grand Slam de la Australian Open, după ce l-a învins în patru seturi, 7-6 (7/3), 4-6, 6-2, 6-3, pe americanul Taylor Fritz.

Deținătorul recordului de trofee cucerite la antipozi (10), a ajuns cu această ocazie pentru a unsprezecea oară în cariera în penultimul act al competiţiei australiene.

În vârstă de 36 de ani, campionul sârb s-a calificat, totodată, pentru a 48-a oară în „careul de aşi” al unui turneu de Grand Slam.

Jannik Sinner, următorul adversar

Pentru calificarea în marea finală, Djokovic se va duela cu italianul Jannik Sinner, numărul 4 mondial, care l-a eliminat în sferturi pe rusul Andrei Rublev, în trei seturi, 6-4, 7-6 (7/5), 6-3.

Dacă va câștiga trofeul la Australian Open, Djokovic va ajunge la 25 de titluri de Grand Slam în palmares și va deveni cel mai titrat tenismen din toate timpurile.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă