33.5 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăPoliticăAdrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei formațiuni politice pentru funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru.

“Așa cum era și firesc, Adrian Oianu s-a alăturat echipei Partidului Ecologist Român, Sectorul 1 și va candida, alături de mine, la alegerile locale ce se vor desfășura pe data de 9 iunie.

Începând de ieri, 25.04.2024, Adrian Oianu a devenit prim-vicepreședinte al filialei PER Sectorul 1.

În acest moment, PER S1 propune cea mai performantă și autentică soluție politică, atât pentru poziția de Primar al Sectorului 1, cât și la nivelul listei consilierilor propuși pentru Consiliul Local al Sectorului 1.

Sunt convins că umăr la umăr, împreună cu Adrian Oianu, cu sprijinul cetățenilor sectorului 1, voi reuși câștigarea funcției de Primar și înlăturarea actualului edil iresponsabil Clotilde Armand.

Alegeți propunerea de primar și echipa de consilieri a oamenilor și nu a partidelor politice!”, a scris Dan Podaru, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) pentru funcția de primar al sectorului 1, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Școala românească, PISA(tă) în continuare

Ministerul Educației ne-a anunțat că a fost publicat un al treilea volum de rapoarte cu privire la rezultatele obținute de elevii români la testele...

Coșuri de gunoi și europubele: colectează eficient si responsabil deșeurile rezultate din activitatea companiei tale!

Gestionarea gunoiului în cadrul companiei tale este o adevărată provocare? Știai că aceasta se poate realiza în mod cu adevărat eficient și responsabil? Dacă...

România devine pol regional de transport și logistică datorită investițiilor record ale Guvernului PSD în infrastructura mare

De la preluarea mandatului la șefia Guvernului, Marcel Ciolacu a reușit să mobilizeze resursele țării pentru investiții ce au atins un nivel fără precedent...
Ultima oră
Pe aceeași temă