30.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSportTenisIrina Begu, calificată în turul secund la Roma, după un meci întins...

Irina Begu, calificată în turul secund la Roma, după un meci întins pe două zile

Irina Begu s-a calificat în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Roma, după ce a învins-o joi pe spaniola de origine slovacă Rebeka Masarova cu 5-7, 6-3, 6-4.

Întreruptă miercuri seara din cauza ploii, la 1-1 la seturi, partida s-a reluat astăzi. Masarova (24 ani, 104 WTA) a câştigat primul set cu 7-5, după care Begu a revenit şi s-a impus cu 6-3 în actul secund.

În decisiv, Masarova a început mai bine şi a condus cu 3-1, dar Begu a reuşit să revină şi a egalat, 3-3, iar la 4-4 a făcut break, încheind conturile pe serviciul său, cu 6-4, după două ore şi 50 de minute de joc efectiv.

După acest succes, Begu şi-a asigurat un cec de 16.965 de euro şi 35 de puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe kazaha Elena Rîbakina, numărul patru mondial.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Evenimente de Ziua Copilului în București

Numeroase evenimente au fost pregătite pentru copii, în Bucureşti, cu ocazia zilei de 1 Iunie, printre care "Porţi deschise" la Camera Deputaţilor, o nouă...

Contracte plătite din BANI PUBLICI de primăria PSD-istului Sorin Cîrjan către un membru fidel de partid

Un nou scandal zguduie administrația locală din Râmnicu Sărat, dezvăluind legături strânse între primarul PSD Sorin Cîrjan și unul dintre oamenii săi de...

Sfatul de campanie al lui Bode pentru candidații PNL din Giurgiu

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, i-a îndemnat pe candidaţii partidului la alegerile locale în Giurgiu să vorbească în campania electorală despre proiectele de...
Ultima oră
Pe aceeași temă