26 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSportTenisContinuă blestemul accidentărilor pentru Emma Răducanu. Britanica a declarat forfait la Miami

Continuă blestemul accidentărilor pentru Emma Răducanu. Britanica a declarat forfait la Miami

Jucătoarea britanică cu origini românești Emma Răducanu s-a retras de la turneul WTA 1000 de la Miami, acuzând o accidentare la spate.

Revenită pe teren în ianuarie 2024, după opt luni de pauză din cauza mai multor operații la încheietura mâinii și la gleznă, Răducanu urma să o înfrunte în primul tur pe Wang Xiyu.

Emma Răducanu, al cărei tată este român, a devenit în 2021 prima jucătoare venită din calificări care a câştigat turneul de Grand Slam de la US Open. Tenismena de 21 de ani urmează să reprezinte luna viitoare Marea Britanie în Billlie Jean King Cup, în duelul contra formaţiei Franţei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă