3.8 C
București
marți, 30 noiembrie 2021
AcasăSportEmma Răducanu, primul mesaj în limba română| VIDEO

Emma Răducanu, primul mesaj în limba română| VIDEO

Emma Răducanu a transmis primul mesaj în limba română. Emma Răducanu va veni în România pentru a juca la Transylvania Open.

Cu toate că în prezent se află la Indian Wells, Emma Răducanu a avut timp să înregistreze și un filmuleț în care vorbește în limba română.

Emma Răducanu, care a transmis primjul mesaj în limba română, se va întâlni cu publicul din România la Transylvania Open, de la Cluj-Napoca (25-31 octombrie 2021).

Emma Răducanu, primul mesaj în limba română

Jucătoarea care a scris istorie în tenis a transmis un mesaj tuturor românilor. Emma Răducanu se mândrește cu tatăl ei, de origine român, și spune că are amintiri frumoase legate de țara noastră. Emma Răducanu, primul mesaj în limba română:

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open, tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem. Pa!” spune Emma Răducanu, în primul mesaj în limba română.

Emma Răducanu una dintre cele mai importante jucătoare ale lumii

În vârstă de 18 ani, Emma Răducanu a devenit, într-un timp relativ scurt, una dintre cele mai interesante și captivante personaje din tenis, noteză TransylvaniaOpen

Născută în Canada, mutată la vârsta de doi ani în Marea Britanie, jucătoarea cu origini românești a încercat mai multe sporturi până să ajungă la tenis. Trecând pe la balet, echitație și înot.

 Emma Răducanu, primul mesaj în limba română. În cele din urmă, părinții ei, pasionați de tenis, au îndrumat-o spre acest sport.

 Într-un timp scurt și fără ca rezultatele Emmei de la juniori să o anunțe neapărat – Emma a devenit jucătoarea al cărei nume este pe buzele tuturor iubitorilor tenisului. 

Emma Răducanu e prima jucătoare din Era Open care câștigă un Grand Slam venind din calificări și prima jucătoare britanică din 1977 încoace care cucerește un Grand Slam.

Cele mai citite

De ce se pune grâu la încolțit de Sfântul Andrei

Sărbătoarea de Sfântul Andrei aduce în atenția românilor mai multe tradiții și obiceiuri., iar oamenii pun la încolțit grâu în semn de belșug, după...

Televizoarele și laptopurile, în topul vânzărilor de Black Friday

Pandemia a schimbat regulile, astfel că statul mai mult acasă i-a făcut pe români să cumpere televizoare, telefoane, laptopuri, plăci video, monitoarele, SSD-urile, aprodusele...

Barbados a devenit cea mai nouă republică din lume

Barbados a înlăturat-o oficial pe Regina Elisabeta a II-a din funcția de șef al statului și a devenit cea mai nouă republică din lume....
Ultima oră
Pe aceeași temă