9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportEmma Răducanu, primul mesaj în limba română| VIDEO

Emma Răducanu, primul mesaj în limba română| VIDEO

Emma Răducanu a transmis primul mesaj în limba română. Emma Răducanu va veni în România pentru a juca la Transylvania Open.

Cu toate că în prezent se află la Indian Wells, Emma Răducanu a avut timp să înregistreze și un filmuleț în care vorbește în limba română.

Emma Răducanu, care a transmis primjul mesaj în limba română, se va întâlni cu publicul din România la Transylvania Open, de la Cluj-Napoca (25-31 octombrie 2021).

Emma Răducanu, primul mesaj în limba română

Jucătoarea care a scris istorie în tenis a transmis un mesaj tuturor românilor. Emma Răducanu se mândrește cu tatăl ei, de origine român, și spune că are amintiri frumoase legate de țara noastră. Emma Răducanu, primul mesaj în limba română:

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open, tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem. Pa!” spune Emma Răducanu, în primul mesaj în limba română.

Emma Răducanu una dintre cele mai importante jucătoare ale lumii

În vârstă de 18 ani, Emma Răducanu a devenit, într-un timp relativ scurt, una dintre cele mai interesante și captivante personaje din tenis, noteză TransylvaniaOpen

Născută în Canada, mutată la vârsta de doi ani în Marea Britanie, jucătoarea cu origini românești a încercat mai multe sporturi până să ajungă la tenis. Trecând pe la balet, echitație și înot.

 Emma Răducanu, primul mesaj în limba română. În cele din urmă, părinții ei, pasionați de tenis, au îndrumat-o spre acest sport.

 Într-un timp scurt și fără ca rezultatele Emmei de la juniori să o anunțe neapărat – Emma a devenit jucătoarea al cărei nume este pe buzele tuturor iubitorilor tenisului. 

Emma Răducanu e prima jucătoare din Era Open care câștigă un Grand Slam venind din calificări și prima jucătoare britanică din 1977 încoace care cucerește un Grand Slam.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă