12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportTatăl lui Roger Federer îi dezamăgește fanii cu un anunț trist legat...

Tatăl lui Roger Federer îi dezamăgește fanii cu un anunț trist legat de un nou Gran Slam

Tatăl lui Roger Federer, Robert, a declarat într-un interviu recent, citat de tennisuptodate.com, că nu crede că fiul său va mai câștiga din nou un turneu de Grand Slam.

Opinia generală a specialiștilor din tenis este că elvețianul Roger Federer nu este capabil să câștige din nou un Grand Slam sau orice alt eveniment de anvergură, pur și simplu din cauza vârstei sale, în condițiile în care acesta își propune să revină în circuitul ATP după ce a suferit practic trei operații la genunchi.

Ultima dată când Federer a revenit în competiții nu a fost de bun augur, ceea ce întărește opinia celor care consideră că șansele sale la câștigarea unui nou turneu sunt minime.

Se pare că tatăl său, Robert Federer, este de acord parțial cu această opinie. Acestuia i s-a pus această întrebare incomodă în timpul unui interviu, iar răspunsul acestuia cu siguranță nu îi va face fericiți pe mulți fani Federer.

Tatăl lui Roger Federer a dat un răspuns lipsit de optimism pentru un viitor Grand Slam la care va participa marele tenismen

Întrebat dacă Roger va mai câștiga vreodată un Grand Slam, acesta a spus:

“Nu, nu o va face. Vă rog să nu mă întrebați despre asta. Dar, vom vedea…”

Conform sursei citate, Robert Federer nu s-a arătat deloc optimist în această privință. Totuși acesta nu a fost categoric, nevrând să-l considere scos definitiv din cursă pe fiul său.

În opinia sa, a-l considera pe Federer lipsit de orice șanse ar fi incorect și doar timpul va demonstra care va fi adevărul, chiar dacă lucrurile nu arată deloc bine pentru starul elvețian.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă