18.9 C
București
marți, 27 septembrie 2022
AcasăSportSurse: Victor Ponta nu se întoarce prea curând. Are nevoie de încă...

Surse: Victor Ponta nu se întoarce prea curând. Are nevoie de încă o săptămână de recuperare

În timp ce dinspre PSD se întețește corul celor care îi solicită să vină cât mai degrabă în țară, în fruntea Guvernului și la partid, Antena 3 anunță, pe surse, că recuperarea premierului nu decurge conform planului și că medicii i-ar fi recomandat cel puțin încă o săptămână de tratamente în Turcia.

Potrivit sursei citate, medicii ar fi constatat, în urma unui control efectuat chiar în cursul acestei dimineți, că Ponta are nevoie de exerciții complexe, în apă, pentru recuperarea elasticității ligamentelor.

Zilele trecute, după derapajale UNPR în privința Strategiei Naționale de Apărare a țării și a susținerii lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE, mai mulți lideri PSD i-au transmis lui Victor Ponta să se întoarcă în țară cât mai curând.

Liviu Dragnea vorbea despre „starea de dezorientare“ din PSD și îl sfătuia să facă „un efort, chiar dureros" și să revină. Ba chiar plusa cu o eventuală ieșire de la guvernare a PSD. 

Și mai explicit a fost baronul de Vrancea, Marian Oprișan: „Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgență în țară! Datoria lui e să se întoarcă urgent și să spună clar ce are de gând să facă. Cei care conduc România trebuie s-o facă din căruț, din cârje, așa conduc bărbații de stat“.

Cele mai citite
00:00:59

Guvernator: Zece rachete rusești au lovit Zaporojie

Zece rachete rusești S-300 au lovit orașul Zaporojie, din sud-estul Ucrainei, peste noapte, a declarat guvernatorul regional pe canalul său de Telegram marți (27...
00:00:19

VIDEO: Un bărbat înarmat a fost reținut după ce a deschis focul într-o redacție din orașul siberian Ust-Ilimsk

Un bărbat înarmat a fost reținut după ce a deschis focul luni, 26 septembrie, într-o redacție din orașul siberian Ust-Ilimsk, a anunțat guvernatorul local. O...

Departamentul de Stat și Departamentul Comerțului din SUA trimit o delegație în România

O delegație din Statele Unite, formată din înalți oficiali de la Departamentul de Stat și Departamentul Comerțului, sosește în România. De la Departamentul Comerțului, cel...
Ultima oră
Pe aceeași temă