29.5 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportSurse: Victor Ponta nu se întoarce prea curând. Are nevoie de încă...

Surse: Victor Ponta nu se întoarce prea curând. Are nevoie de încă o săptămână de recuperare

În timp ce dinspre PSD se întețește corul celor care îi solicită să vină cât mai degrabă în țară, în fruntea Guvernului și la partid, Antena 3 anunță, pe surse, că recuperarea premierului nu decurge conform planului și că medicii i-ar fi recomandat cel puțin încă o săptămână de tratamente în Turcia.

Potrivit sursei citate, medicii ar fi constatat, în urma unui control efectuat chiar în cursul acestei dimineți, că Ponta are nevoie de exerciții complexe, în apă, pentru recuperarea elasticității ligamentelor.

Zilele trecute, după derapajale UNPR în privința Strategiei Naționale de Apărare a țării și a susținerii lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE, mai mulți lideri PSD i-au transmis lui Victor Ponta să se întoarcă în țară cât mai curând.

Liviu Dragnea vorbea despre „starea de dezorientare“ din PSD și îl sfătuia să facă „un efort, chiar dureros" și să revină. Ba chiar plusa cu o eventuală ieșire de la guvernare a PSD. 

Și mai explicit a fost baronul de Vrancea, Marian Oprișan: „Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgență în țară! Datoria lui e să se întoarcă urgent și să spună clar ce are de gând să facă. Cei care conduc România trebuie s-o facă din căruț, din cârje, așa conduc bărbații de stat“.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă