18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportFotbalSuma fabuloasă pusă la bătaie de Manchester United pentru atacantul lui Ajax,...

Suma fabuloasă pusă la bătaie de Manchester United pentru atacantul lui Ajax, Antony

Manchester United este în sfârșit aproape de a ajunge la un acord de 100 de milioane de euro (84,4 milioane de lire sterline) pentru a semna cu atacantul lui Ajax, Antony


Potrivit unor surse din Olanda, este în vigoare un acord-cadru pentru Antony, care va semna un contract pe cinci ani.

Brazilianul în vârstă de 22 de ani a fost ținta numărul 1 al noului manager al United, Erik ten Hag, toată vara, deși s-au temut că Ajax nu îl va vinde indiferent de ce oferea United.

Acum, potrivit unor surse din Olanda, un acord-cadru este în sfârșit în vigoare pentru 100 de milioane de euro, inclusiv suplimente, pentru Antony, care va semna un contract pe cinci ani. Sursele United sunt mai precaute, dar cred că un acord este acum iminent.

Plata este aceeași pe care Ajax i-a oferit-o lui United pe parcursul acestei ferestre de transfer. Deși United a îndeplinit-o în sfârșit, după ce a fost respinsă o ofertă de 80 de milioane de euro, Ajax și-a adaptat cerințele și acceptă un element de suplimente legate de performanță.

Antony va deveni al treilea cel mai scump acord semnat vreodată de United, după Paul Pogba și Harry Maguire.

Oferta lui United pentru Antony este de așteptat să fie aprobată la o ședință a consiliului de administrație Ajax de duminică, jucătorul pledând din nou vineri să i se permită să plece și să se alăture United. Antony a fost lăsat în afara echipei pentru meciul de duminică din ligă în deplasare la Utrecht – pe care Ajax l-a câștigat cu 2-0 – și s-a antrenat singur. Condițiile personale au fost deja convenite între reprezentanții United și Antony.

Pentru prima dată, la United există o încredere larg răspândită că înțelegerea va fi finalizată înainte de termenul limită de transfer de joi, după ce Ajax a acceptat fără tragere de inimă că sunt prea mulți bani pentru a refuza. Ei l-au vândut deja pe fundașul Lisandro Martinez la United pentru o taxă care ar putea crește la 67 de milioane de euro (56,8 milioane de lire sterline).

Antony a fost un jucător cheie pentru Ten Hag la Ajax, înscriind 12 goluri în sezonul trecut, în principal din partea dreaptă, iar United a acceptat înțelegerea este un semn clar că și-au susținut managerul. De asemenea, clubul se concetrează și pe portarul Newcastle United, Martin Dubravka, pe David de Gea și ia în considerare semnarea cu un fundaș drept, un mijlocaș sau, eventual, chiar un alt atacant înainte de termenul limită pentru transfer.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă