Meciul dintre Simona Halep și Kiki Bartens, din semifinala turneului de la Roma, va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00: Va trebui să o fac să alerge

Meciul dintre jucătoarea română Simona Halep și olandeza Kiki Bartens, în semifinalele turneului de la Roma, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 13, au anuțat organizatorii competiției.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

19.05.2017 - 23:24

Meciul dintre jucătoarea română Simona Halep și olandeza Kiki Bartens, în semifinalele turneului de la Roma, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 13, au anuțat organizatorii competiției, informează Mediafax.

„La Madrid pot spune că nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar restul, atitudine, jocul de picioare, emoțiile, au fost la un nivel înalt, aici (la Roma) simt că joc un tenis mai bun, dar am mai puțină energie, deoarece am jucat atât de multe meciuri, dar mă simt cel mai bine în acest an. Vreau să păstrez această stare, chiar dacă voi pierde, chiar dacă voi câștiga, nu e ușor, știu asta, dar trebuie să am grijă și de corpul meu'', a afirmat Simona Halep după ce a învins-o pe estoniana Anett Kontaveit cu 6-2, 6-4 și s-a calificat în semifinale la Roma, potrivit Agerpres..

Legat de adversara din turul următor, Simona Halep a comentat: „Va fi o semifinală și toată lumea încearcă să dea maximum, nimeni nu are nimic de pierdut. Știu că Bertens joacă diferit, lovește plat și puternic, așa că va trebui să o fac să alerge''.

Aceasta este cea de-a patra întâlnire dintre cele două jucătoare. Simona Halep a câştigat două dintre partidele anterioare, în 2010 şi 2016, iar Bertens a reuşit o victorie, în 2012.

A doua semifinală va avea loc tot sâmbătă, după ora 18.00, între jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 3, şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 8.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...