27.5 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSportSever Voinescu: Mă gândesc foarte serios să candidez la una din funcţiile...

Sever Voinescu: Mă gândesc foarte serios să candidez la una din funcţiile de conducere din partid

Deputatul democrat-liberal Sever Voinescu a declarat pentru romanialibera.ro că „mă gândesc foarte serios să candidez la una din funcţiile de conducere din partid”, fără a afirma concret dacă ţinteşte cea mai înaltă poziţie.

Deputatul este oarecum dezamăgit deoarece observă o lipsă de proiecte din partea celor care ar putea candida, fără a nominaliza însă vreunul dintre colegii de partid. „Deocamdată urmăresc evoluţiile referitoare la eventualele candidaturi şi sunt preocupat de ofertele pe care partidul le propune. Observ că se profilează o luptă între oameni şi nu o luptă între proiecte, cum ar fi normal.”

Sever Voinescu este de părere că introducerea în statutul partidului a criteriilor de integritate propuse de Monica Macovei „este un lucru foarte important. Există foarte multe voci care susţin această măsură.”

Cât despre candidatura lui Sorin Frunzăverde, Voinescu spune că acesta „este o personalitate importantă a partidului, şi are şanse să ajungă la şefia acestuia.” O eventuală candidatură a lui Emil Boc este subiect de speculaţie în acest moment, potrivit lui Voinescu. „Nu pot să comentez decât pe candidaturi oficiale, anunţate ca atare”.

Interpelat de RL, Sorin Frunzăverde nu a dorit să detalieze proiectul pe care îl propune pentru un eventual mandat de conducere al PDL.

Alegerile interne în PDL se vor desfăşura pe 14 şi 15 mai. În prima zi se vor alege preşedintele şi cei patru prim-vicepreşedinţi. A doua zi vor fi aleşi vicepreşedinţii partidului.

 

Cele mai citite

Olaf Scholz dezaprobă condițiile impuse de Putin pentru pace în Ucraina

Cancelarul german Olaf Scholz a denunţat sâmbăta condiţiile impuse de preşedintele rus Vladimir Putin pentru a negocia cu Ucraina, spunând că acestea echivalează cu...

Sute de mii de oameni sunt în stradă în Franța împotriva ascensiunii extremei drepte la alegerile europarlamentare

UPDATE: Sunt violențe între manifestanți și polițiști la Paris după ce un agent al forțelor de ordine a smuls un steag al unuia dintre...

FOTO. Un tânăr a murit și mai mulți copii au fost răniți, într-un accident între un autocar și un autoturism. Planul roșu, activat

Autorităţile din Vâlcea au activat, în această dimineaţă, Planul roşu după ce un autocar plin cu copii s-a izbit de un autoturism, răsturnându-se pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă